Oldalak

2014. július 9., szerda

Ovi helyzet

Amúgy hihetetlen, hogy napi 4x20 perc autózás mennyi időt elvesz... Persze eddig is tudtam, hogy szivás ez az ovi - mondjuk amikor kiválasztottuk, nem volt jobb megoldás, mert mindenképp olyan helyet szerettünk volna, ahol lehet csak heti három délelőttöt menni - no de most, hogy Peti beteg és itthon lébecolunk, még igy is, hogy két gyerek van itthon, jóval lazábban, könnyedebben élünk, mint amikor vinnem és hoznom kell időre és gyakorlatilag ehhez kell alkalmazkodnunk Pajával is. Ha egész napra menne, lehet, hogy megérné, de igy, hogy napi 3,5 órát van távol (és ugye ez nekem persze nem ad 3,5 óra magányt Palikával az utazás miatt), elég gáz...
Szóval szerintem tuti váltunk ősztől. Vérzik a szivem, mert amúgy szereti Peti nagyon, megszokta már Laurat és a többi gyereket is, de ez igy nem megy. Messze van, drága és 3,5 óra angol nyelvű környezet sajnos kevés neki.
A környéken három ovit tervezünk megnézni, a Gateway Montessori-t (július 18, dél), a Pembroke Montessori-t (július 11, 3-6 között van a nyilt nap - ez most nyilik, itt van szemben, hahaha, gyalog öt perc) és a Ballsbridge Nursery and Montessori School-t (ide még kérnem kell időpontot). Az első és az utolsó tiz percre van gyalog, kocsival meg öt perc nagyjából, a Pembroke meg ugye itt van a szánkban... Kicsit távolabb van még pár opció egyébként, de remélem ezek közül egy jó lesz*. Izgul-izgul.

* Szivás csak akkor van, ha ősszel már nem itt leszünk... Bár én bizom benne, hogy maradunk. Valahogy. Akárhogy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése