Oldalak

2014. szeptember 29., hétfő

Ez + az

Kész az ebéd, megy a mosás, foglaltam holnapra időpontot a GP-hez. Fél 1. Remélem beadják a fél éves oltást is, igy 8 hónaposan... Új helyre megyünk amúgy, a BUMP ajánlotta, valami Sonja, hát remélem, hogy valóban jó, a titkárnő kedvesnek tűnt mindenesetre.
El kéne mennem fürdeni, mert Paja mindjárt kel, de lust disznó vagyok, mert hajat is kéne mosnom, hát jaj. Azon röhögök három napja amúgy, hogy úgy egy éve hogy meresztettem a szemeimet, hogy van olyan bolond, aki olyasmit vesz a gyerekének 17 euroért, mint ez a Sophie, the Giraffe és bakker két napja keresem a neten, honnan szerezzek, mert úgy érzem, ez a disznó zsiráf megoldaná a fogzásos-rágcsálásos problémáinkat. Ennyit az elveimről...
(A mondat felénél amúgy felkelt Paja, ennyit a zuhizásról is.)

Update: Hahh, elmentem ám zuhanyozni, ügyes vagyok. Igaz, két perc volt, mert közben Palika beszorult egy gitár mögé és ki kellett mentenem, de igy jártunk. 56,9 kg voltam amúgy reggel, hétfő van vagy mi. Mondjuk örülök, mert két hét alatt 1 kg sok szerintem, de most úgy érzem, egyre rosszabbul teljesitek, mert például már a második almástáskát eszem épp... Oviból hazajövet egyébként szépen eláztunk, elkapott egy gyors zuhi, ilyen a mi formánk, pont azalatt a 10 perc alatt ömlött az eső, mig hazajöttünk. A délelőtt jó hire jut eszembe, hogy elvitték a jumperoo-t, 55 euroért, hurrá, van újra készpénz a zsebemben, éljen, éljen.
A tegnapi napról amúgy most látom, nem is irtam még: teniszen AV összeismerkedett Christian apukájával, aki történetesen a FB-nál dolgozik, úgyhogy megbeszélték, hogy majd kölcsönösen meglátogatják egymás munkahelyét és megnézik, melyik a jobb. Peti egyébként egy McEnroe AV szerint, minden labdát visszaad, lelkes, gyors, robbanékony, örülök, hogy felfedeztük ezt a teniszt, komolyan. (Sajnos én a sportok nagy részét utálom, a labdasportoktól eleve hányok, az autóversenyzés veszélyes, a futók, bicajosok mind doppingolnak, a golf meg uncsi... Ez a tenisz pont sirály, szóval elégedett vagyok most rendesen, hogy rátaláltam erre a kis csapatra.) Vicces vagyok különben, múltkor irtam, hogy nem csinálok több házi bébipapit, erre mi fő épp a konyhában? Hát igen, alma- és répapüré készül. A cuppogó amúgy bejött Pajának, imádja kiszopogatni belőle a gyümiket, az egyetlen baj, hogy borzasztóra maszatol, minden egyes evés után vihetem átöltözni, mert totál dzsúz lesz mindene. Mondjuk mig szopogat, én meg tudok ebédelni, szóval valamit valamiért. Na ennyit rólam mára.

4 megjegyzés:

  1. Hát valami egész hasonló zsiráfom nekem is volt!! :D ezen most nagyon röhögök. szerintem elvesztettem egyszer, szal nincs már meg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. '61 óta van, szóval akár lehetett is ilyen... De ennyi pénzért, atyaég!!!!

      Törlés
  2. No jó, de Sophie egy státuszszimbólum lett. Kemény, hogy már a csecsemők között is van ilyen...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De miért???
      Ma vettem, mert volt ez a kupon, de semmi extra. Akár kinai sz*r is lehetne. De van törzskönyv hozzá vagy mi. :D Röhej.
      Bizom bene, hogy szeretni fogja, én azért vettem végül, mert azt olvastam, hogy szeretik a kicsik és ha már szegénynek 7 foga van 8 hónaposan, kapjon már valami prémium rágókát. :D :D

      Törlés