Oldalak

2014. szeptember 10., szerda

Sportos

Csak az utókornak jegyzem fel, hogy ma reggel 57,8 kg voltam, de ez nem újdonság, mivel hónapok óta 57,8 és 58,8 között mozgok. Mivel szeretném elérni újra a versenysúlyom, ami olyan 54-55 kg, elhatároztam (kb ezredszer, haha), hogy próbálok tenni is valamit az ügy érdekében. No nem sokat, csak úgy... módjával.
Jelenleg ott tartok, hogy
  • igyekszem heti egyszer elmenni aqua-aerobic-re (7-8-ig van, hétfőnként, hát kiváncsi vagyok, sikerül-e)
  • ha lemaradok a hétfőről, akkor egyszer egy héten szeretnék elmenni úszni valamikor hétköznap (szintén egy órára)
  • este próbálok hamarabb lefeküdni, mondjuk 11-kor éjfél helyett és igy kevesebbet fogok rágcsálni esténként
  • illetve szeretnék naponta 10 percet (nem röhög) combot és feneket erősiteni (inkább napi 10 perc, mint heti háromszor fél-fél óra, azt mondom) 
  • (plusz próbálok keresni egy calorie tracker-t vagy mit, amin követhetem, mennyi cukrot, sót, zsirt stb-t eszem, miből kéne kevesebbet, ilyenek)
Egy hónap után jelentkezem. (Mondjuk nem látok rá sok esélyt, hogy fogyjak ennyi mozgással, nem is ez lenne a leglényegesebb, hanem inkább az, hogy ne plötyüljek tovább, hogy úgy érezzem, van tartásom* vagy valami... 

* Ha egy hónap letelt, keresek egy pilates tanfolyamot, mert a hátam kivan rendesen a cipeléstől. Már most is elkelne, de a vizezés most jobban izgat, úszni szeretnék, vizben, jól.

4 megjegyzés:

  1. Pár hónap, és csatlakozom :-D

    VálaszTörlés
  2. én próbálnék csatlakozni, aztán inkább lemondóan legyintek. :)

    VálaszTörlés
  3. Én sem tudom még, mi lesz belőlem. Kéne vmi pozitiv változás, ami erőt ad. Ezért tartom jónak a hirtelen fogyasztó szereket. :D

    VálaszTörlés