Oldalak

2014. november 30., vasárnap

Elegem van

Tegnap este megint belázasodott Peti, 38,7-tel feküdt, éjjel hányt és reggel is 38,8-cal ébredt. Mindezt az antibiotikum-kúra után. Palikának fél napot adok még egészségesen. (Egészségesen? Az orra még mindig folyik és köhög is.) Az én náthám is egyre rosszabb, napok óta hőemelkedéssel vonszolom magam, ma is, tegnap is aludtam délután, mig AV elvitte sétálni Paját. Ilyenkor annyira rühellem ezt a külföldi létet, senki, senki nem segit, itt vagyunk négyen, mint az ujjunk és totál kilátástalan az egész.
Ennek örömére az előbb rendeltem €25 értékben vitamint és probiotikumot a gyerekeknek*, hátha... Teljesen le vagyunk törve, nem akarom, hogy március-áprilisig ez legyen, hogy hol az egyik, hol a másik, hol mindkettő beteg.

* Kicsit megszaladt a kezem mostanság rendelésileg, hét közepén ugye rendeltem egy pár dolgot a Sportsdirect-től, péntek este online vettem a Dunnesben egy pizsamát magamnak meg a Marks & Spencer-ből egy csizmát, most meg ez... Asszem AV kezd kitagadni.

5 megjegyzés:

  1. Hová lett innét a kommentem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vááááh!
      Szóval...
      A marékszám zabált vitaminok ellenére mióta R. bölcsis nekem szinte non stop van vmi nyavalyám: köhögés, taknyosság, egyéb.
      Ma megkérdezte valaki:
      - Te beteg vagy? Hallom a hangodon...
      - Jah, péntek reggel óta, de még nem volt időm, h ez tudatosuljon bennem... :-P
      A külföldi magunkra utaltság... :-(
      Jobbulást!

      Törlés
    2. Szegény, neked ez még gázabb a kisfiad miatt. :( :( Jobbulást! És kitartást nekünk. ;)

      Törlés
    3. Én úgy fogom fel, hogy a kis harcos ellenálló lesz, ha már most edződik minden téren. :-D
      Épp azon gondolkodtam, hogy vmi jó kis elméletet kéne kreálni, hogy a kávé egy általánosan bevált gyógymód minden nyavalyára és akkor hátha felírják tb-re. :-D :-D

      Törlés
    4. Ez is egy nézőpont. ;)
      Kávé? Koffeinmentes? :D

      Törlés