Oldalak

2014. november 26., szerda

Kalandjaim

Úgy tűnik, egyre jobban vagyunk, Paja tegnap már nem hányt (halleluja) és darabosat is elfogadott, sőt, szinte egész nap zabált volna. Gondolom vissza akarja hizni a ledobott 210 grammját hehe. (Most 11,56 kg és tegnap mértem, 74 cm... Tömör gyönyör.) Viszont. VISZONT.
Tegnap este csak 3/4 10-kor aludt el. Már ez feltűnő volt, hogyhogy nem álmos, de mivel 3/4 1-ig nem kelt, gondoltam csak egy kis múló szeszély volt ez részéről... Ahhhha. 3/4 1-kor ébredt, megetettem, 1-kor letettem, elaludt, majd 3/4 2-kor ismét riasztott - és 4-ig fenn volt. 4-ig! Mások akkor kelnek bakter, én pedig addig egy fél órát aludtam. (Az úgy volt, hogy alapból 11-kor fekszem, de tegnap rendelgettem magamnak cuccokat* a netről és negyed 1-kor kerültem ágyba, de 3/4 1-ig, mig először kelt még nem tudtam elaludni, utána pedig negyed 2-től háromnegyed 2-ig volt időm ugye hunyni... AV-nek nem akartam szólni, mert ma két fontos interjúja is van, úgyhogy egyedül kinlódtam. Etettem, ringattam, betettem magam mellé - semmi. Ha visszatettem az ágyba, sirt. Amikor kézben volt, dumált (most tanulja a ty hangot, oltári, eddig a k volt soron, zabálnivaló úgy egyébként, ahogy lassan, akkurátusan mondogatja, hogy ty, ty, ty, ty, ty, csak ne már hajnalban gyakoroljon), amikor meg magam mellé vettem, rám mászott és mint egy rossz szerető össze-vissza nyalta az arcomat. Kinomban már felváltva röhögtem és káromkodtam, bevallom. Hogy végül hogyhogy kidőlt 4-kor, nem is értem. Óriási szerencséjére 8.15-ig aludt, úgyhogy 4 órát én is pihenhettem, dehát basszus! Nehogy ebből rendszer legyen, mert eldobom az agyam.

* rendeltem egy sportcipőt, egy lila kapucnisfelsőt, egy fekete-piros pulcsit, egy szürke macigatyát meg AV-nek két pólót

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése