Oldalak

2014. december 3., szerda

Helyzet

Hááát, én nem tudom, mikor voltam legutóbb ilyen rosszul fizikailag. Mint mondtam, elegem van és ez azóta sem változott. A náthám kb két hete tombol, folyik az orrom, de ez még hagyján, most már napok óta (vasárnap óta) 38 körül van a lázam és hétfő óta meghalok, úgy fáj a bal fülem meg az egész arcom. Vagyis a bal arcom. Igy végig: a fogaim, az arcom, a homlokom, a szemem. Hétfőn voltunk megint a GP-nél, Peti akkorra egész jól lett, már csak hőemelkedése volt, úgyhogy nem kapott antibiotikumot megint, a dokinő szerint biztosan valami virust nyelt be szegény ezúttal, hát repes a szivem, komolyan. Tegnap már nem volt láza mondjuk hálistennek, de elkezdett a változatosság kedvéért szárazon köhögni. Fogadjunk, hogy hétvégére ismét belázasodik, de akkor felkötöm magam. Ami engem illet, a GP szerint fülgyulladásom van, adott rá antibiotikumot, hétfő óta szedem is becsülettel, de egyre szarabbul vagyok úgy érzem. No nem, hazudok, tegnap egész jól voltam délelőtt, de délután óta rohamosan romlok, mert hétfőn még csak erős fülfájással ébredtem, most meg már a fél fejem kész van. Az antibiotikum mellett Panadolon élek, de  most speciel nem is érzem, hogy segitene, pedig már vagy fél órája bekaptam egyet. Brühühühühüüü.
Hogy szinesitsük a képet, Palika tegnap óta folyton a fülét fogdossa, szerintem átvette tőlem ezt a szart, ráadásul szerencsétlen tegnap még a kádban is elcsúszott és amellett, hogy elharapta a felső ajkát, úgy látom, hogy egy darabka le is tört a bal metszőfogából... Idő kérdése volt amúgy egy ilyen baleset, mert folyton álldigál a kádban és mivel csúszik a lába, óriásiakat esik is, de eddig mindig valahogy arccal felfelé érkezett a kádba, most viszont csinosan lefejelte a kád szélét csórikám. Sosem volt még velünk ilyen, jól be is ijedtem, mert pillanatok alatt ömlött a vér a szájából (jaj), először rá sem mertem nézni, megvannak-e még a nagy kinlódások árán megszerzett kis fogai, de öltöztetéskor láttam, hogy hálistennek ott van mind a helyén, csak hát mintha egy darabka hiányozna az egyikből... (Nem is biztos ez, de valahogy úgy látom.)
Szóval igy vagyunk, rettenet, borzalom, kinok kinja, fúj.      

5 megjegyzés:

  1. Óóó, jobbulást nektek, de gyorsan!! Nekünk bejött a kádba az ilyen csúszásgátló: http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/10138163/ - sokan szidják, hogy penészedik, de igazából ha mindennap fellógatom, és fél évente beáztatom Domesztoszos vízbe, akkor jól bírja.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. :(
      Most már tuti veszünk valamit, én már vettem pár hónapja, de a kádfestő bácsi azt mondta, hogy festett kádra nem lehet ilyet tenni, mert feljön a festék... Eddig hallgattunk rá. :( Ez jó hosszú. :)

      Törlés
  2. Baffa meg a jegesmedve! Hát nem igaz, hogy mindenkivel kicsi a rakást játszik ez a durva élet. :-(
    Jobbulást nektek!
    Meleg sós zsepi?

    VálaszTörlés
  3. Hát én már nagyon unom ezt a sok szar betegséget. :(
    Szőlőmagpárnával melengetem a képem, hátha...

    VálaszTörlés