Oldalak

2015. január 26., hétfő

A kocka el van vetve

Jó messzire.

15 megjegyzés:

  1. Én azért szorítottam ennek. :-D Utálsz? :-D

    VálaszTörlés
  2. Bahhhh, miért? Hogy mi is szivjunk a költözéssel? :P

    VálaszTörlés
  3. California. :) Sydney-t már Szilveszterkor lemondtuk. :)

    VálaszTörlés
  4. jó lesz az, bár kicsit aggódom,hogy azt mondtad, nem valami sok pénz, márpedig a gyerekőrzés - bármilyen jellegű - kurva drága még Texasban is, hát még Kaliforniában...de Amerikát tényleg lehet élvezni szerintem, persze kell azért sok idő mire megszokod és rájössz, hogy mi az, ami jó lehet benne, mit tudsz ott élvezni. Monomániásoknak szerintem kifejezetten előnyös, nem tudom ezzel te hogy állsz:) - nekem valahogy olyan nyugis volt ott az a speciális hangulat (már amikor, persze:)), jó, én időnként majd' megbolondultam, de nekem elég különleges volt az ikrezés miatt (első gyerekek és ugye rögtön kettő, az azért strapás), meg elég depressziós voltam sokáig, meg nem tudtam vezetni (a vezetés szerintem ott jó hatással van az idegekre, mert ha nem tudsz, akkor nagyjából mindentől el vagy zárva tényleg).

    VálaszTörlés
  5. Persze mihez képest sok egy pénz... :D Mi azért szeretünk félretenni. Amúgy körbenéztünk, az ovi tényleg iszonyat, de Peti már mehet kindergarden-be, az iskolába és az ingyen van. :) Palikát meg amúgy is max. fél napra adnánk be, úgy számoltunk, hogy ha beadjuk, az olyan 1000 dollár lesz. :-/ Az albérlet sok még nagyon, arra 3000 dollárt számoltunk. Hát kiváncsi leszek...
    A vezetés, ja, az izgi lesz, jobb oldalon haha, széles utakon, batár nagy autóval... :D :D Sunnyvale amúgy azért egész jó tömegközlekedésileg állitólag, persze nem hiszem, hogy sokat fogok vonatozni vagy buszozni gyerekekkel, de azért szerintem nem Texas. :)
    Én amúgy mikor kinn voltunk, mindig úgy éreztem magam, mintha a Truman show-ban lennénk. Nem azért, hogy hogy kerülünk oda, te jó ég, hanem ilyen totál papirmasé volt az egész, hogy vártam, mikor esik a fejünkre a reflektor. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez a Truman-show jelleg mindenhol megvan, hàt, ezt kell valahogy megszokni. Szerintem amúgy vigyàzni is kell kicsit, h ne rohadjon be az ember ebbe a mallba be, mallból ki életmódba. És igen, a lakàs, az brutàl, mondjuk a 3000 dollàr az überbrutàl, mi a legutolsó helyünkön egy jó nagy hàzrészért 1200-at fizettünk, de Texas jóval olcsóbb. És lehet tudni, h meddig maradtok?

      Törlés
    2. Én a játszóra le és játszóról fel életmódba fogok belerohadni. :D
      Silicon valley sajnos iszonyat áron van, ráadásul ahogy kérdezgettem, kiderült, hogy dél még csak oké (San Diego pl), de ahogy közelitesz SF felé, egyre gázabbak az árak... Mondjuk mi szeretnénk jó környéken élni minimum két hálós lakásban. Ennyi a kikötés. És ez Mountain View 20-30 km-es sugarában ennyi. :(
      3 éves visa lesz, amit még 2 évvel meg lehet hosszabbitani. Szóval max. 5. De én bizom benne, hogy inkább 3. :) Nem akarok 40 évesen visszajönni Európába. Addigra szeretnék megállapodni. Minden tekintetben.

      Törlés
    3. Jàtszóról mallba, mallból jàtszóra:) Jó lesz azért, igyekezzetek kiràndulni, olyan sok szép hely van azért Amerikàban. Jó, hàt gyerekekkel utazni elég halàlos, mi se sok helyre jutottunk el.

      Törlés
    4. Az a baj, hogy a szép helyek sűrűsége kisebb, mint Európában. :D Azt hiszem, én örökre európai maradok, számomra annál nincs szebb... :)
      Mi azt beszéltük, hogy Hawaii-ra mindenképp elmegyünk. :D :D

      Törlés
    5. igen, Európát nem lehet felülmúlni, de most arra kell koncentrálni, ami jó Amerikában, na:)

      Törlés
  6. Hűűű! És mikor költöztök? vagy már ott is vagytok? Mikor írsz megint? :)

    VálaszTörlés
  7. Hűűű! És mikor költöztök? vagy már ott is vagytok? Mikor írsz megint? :)

    VálaszTörlés