Oldalak

2015. január 27., kedd

Itt folytatom inkább, aztán max. majd egyszer egyesitem a régi és az új blogom...
Szóval az aláirás tegnap megtörtént, kezdődátum még nincsen. Hüpp. Seapoint, a tenger, a játszóterek, a játszóházak már most hiányoznak. A 6 év alatt kialakult barátságainkról nem beszélve. Egyelőre senki sem tudja a nagy hirt, majd személyesen... Egyszer. Ha már megvettük a repjegyeket. Vagy közelebbit tudunk erről az egészről.
Peti egyébként ma még mindig nem ment oviba, mert későn keltünk, de holnap szerintem már mindenképp viszem, mert látszik rajta, hogy rágja az unalom itthon. Amerika miatt izgul amúgy, állitólag várja, de persze 4 évesen az embergyerek azért még nem fogja fel, hogy is lesz ez, milyen változásokkal jár a költözés, miegymás. Hogy teljen a nap, délelőtt elmentünk a Marks&Spencer-be átvenni a rendelt felsőimet (mindkettő mérete jó lett, el sem hiszem!), illetve benéztünk a Debenhams-ba is, hátha megjöttek az épitőkockák, de persze még nem, szóval kénytelen voltam venni Petinek egy kicsi doboz Legócskát, hogy legyen mivel játszania ma... Hiába, én tudom, hogy kell elkényeztetni egy gyereket hehe. Ebédre sült halat ettünk tésztával / zöldségekkel, de holnapra már beterveztem egy kevésbé egészséges káposztástésztát, éljen a változatosság...
Jut eszembe tegnap este voltam jógán, jó volt, bár végig Amerikán agyaltam, szóval nem igazán tudtam meditálni. Palika* fél 5-től 6-ig forgolódott, fenn volt, úgyhogy mivel én is fel voltam pörögve a gondolataim miatt, nem tudtam persze aludni én sem, mit ne mondjak, szuper volt. (Reggel bezzeg tudtunk volna még hunyni, ehhh.)
Ma T. kivesz egy fél napot (igy egyeztünk meg, hogy ha Peti ma még nem ovizik, akkor hazajön előbb, hogy kisegitsen), úgyhogy amint megjön, én eltűzök a Lidl-be, mert tegnaptól van ott akciós fürdőköpeny és bizom benne, hogy még tudok venni egyet Petinek, mert frászt kapok, amikor egy szál pizsiben flangál fürdés után meg egész reggel.
Szeretnék egy másik oldalt is ehhez a bloghoz, Bucketlist cimmel, ott akarom összegyűjteni, miket szeretnék még csinálni, mig itt vagyunk Dublinban... Ezt este mindenképp elkezdem szerkesztgetni...

No, hát igy. Visszaszámlálás indul.      

* Jelentem a kettes számú törpének kijött a kilencedik foga... A bal felső őrlő. Kis malmom.

4 megjegyzés:

  1. Itt válaszolok a kérdésedre: nem tudom miért, de úgy érzem, hogy végül frankó lesz nektek ott. (Persze a költözés nyilván nem lesz gyaloggalopp, ezzel tisztában vagyok. Meg az eleje sem...) De... de utána meg van egy olyan érzésem, h imádni fogjátok.
    Remélem, hogy igazam lesz! ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem én is. Ámen. :D
      Ami a költözést illeti, a vicc, hogy sok dolgot drágább kivitetni, mint ott megvenni újonnan. :-/ Nem tudom, végül mik élik túl, mik jutnak ki... :D

      Törlés
    2. Hajóval menne gondolom... Nálunk semminek nem esett baja, sőt még csak be sem penészedett semmi.
      No, de a céges költözéseket ugye a Cég fizeti itt felénk.

      Törlés
    3. A túlélést úgy értettem, hogy mikre bólintunk rá, hogy jöhetnek. :) Nem akarunk sok cuccot vinni természetesen, rengeteg dolgot el akarunk adni.

      Törlés