Oldalak

2015. január 28., szerda

Megvan a fürdőköpeny hehe. Tegnap, ahogy irtam, T. hazajött olyan fél 3 körül, én pedig leléptem a Lidl-be. Az volt a tervem, hogy benézek egy-két health store-ba is, de odafelé tök dugó volt, igy az egész Lidl kiruccanás önmagában 1,5 óra volt, nem akartam még húzni az időt nézelődéssel. A fürdőköpeny mellett amúgy vettem még egy vékony pulcsit Petinek meg Palikának két zöld body-t, mert csak 2-2 euróba kerültek, szóval elégedetten értem haza. Feltankoltam amúgy zöldségekből is, én nem tudom, mi van velem, remélem nem haldoklom vagy ilyesmi, de megőrülök mostanság a zellerért, úgyhogy vettem vagy 2 kg-t, de hoztam padlizsánt, brokkolit is... A zeller felét amúgy már fel is dolgoztam, ma délelőtt csőben sült zellerszárat sütöttem a kitalált káposztástészta helyett, hát elég pepecs munka volt, de a végeredmény nagyon finom, mindenért kárpótol. A maradék zellert egyébiránt magában szeretném elrágcsálni, mondom én, hogy valami nem stimmel velem. (Ezt amúgy onnan is látom, hogy kb egy hete nem ettem felvágottat... És a húst is utálom. Imádom viszont a humuszt, amit most fedeztem fel, a tojássalátát, a franciasalátát, a saláta salátát, jééézus, hát nem hiszem el, hogy ezt én mondom és nem valami robot bennem...)
Peti amúgy ma már valóban ment oviba, Palika meg úgy tűnik, végérvényesen átszokott az egy alvásra, ami igen bajos, mert pont akkor huny, mikor Petiért kéne menni... Szuper, na. Ma T. hazahozza Petit, de hogy holnaptól mi lesz, hát arról gőzöm sincsen.
Ja, úgy érzem, pár nap és kibukkan Palacsinta tizedik foga is: a jobb felső első őrlő. Mondom én, hogy lassan malmot nyithatunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése