Oldalak

2015. január 22., csütörtök

Helyzet

Pipi beteg sajnos, igy most itthon bulizunk hárman. Én mondjuk szarrá unom magam, de ez egy dolog. A kórság már tegnap kezdődött, már úgy jött haza az oviból, hogy betegnek érzi magát (azért még kirángatott a Herbert Park-ba hintázni, de mondjuk az is igaz, hogy nem kellett nagyon rángatni, mert szép idő volt), de amikor hazaértünk, még csak 37,5 volt a láza és mivel egész délután tombizott, szaladgált, ugrált a lakásban, nem gondoltam semmi rosszra. Aztán amikor éjszaka csekkoltuk, hogy van, a hőmérő már 39,3-at mutatott, szóval valóban bujkált benne valami már délután is... Más tünete, a lázon kivül, nincsen, szóval remélem gyorsan átszalad rajta a dolog, holnap még persze nem megy oviba, de hétfőn már nagyon remélem, hogy igen.
Most amúgy TV-t néz (ez (is egy fontos) előnye, ha a gyerek sosem néz TV-t, hogy amikor beteg, akkor képes akár egész nap előtte ülni nyugton és nem unja meg), én meg azon agyalok, hogy kéne sütni egy kis fánkot a sütőben... Palika amúgy későn kelt, igy ma csak egyszer alszik, most tettem le fél 2-kor, bizom benne, hogy 3-ig nem ébred fel és lesz időm sütögetni.
Délelőtt amúgy már élvezkedtem kicsit: rendeltem magamnak a M&S-ből egy felsőt meg egy pulcsit, illetve a gyerekeknek vettem a Debenhams-ból puha kockákat. Ezekkel a kockákkal ezer éve szemezek, mert jó az anyaguk, rágcsálhatók, olyan Palikának valók, viszont €13-t smucig voltam kiadni értük, mert mi van, ha nem érdeklik őt egyáltalán, ez a mostani viszont szuper, mert egyrészt olcsóbb, másrészt ha Paja nem is rágicsálja őket, majd Peti épit belőlük valami szépet. Tiszta haszon, én mondom. Alig várom, hogy elhozhassam a szajrét Blackrockból. (A M&S és a Debenhams egymás mellett vannak.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése