Oldalak

2015. január 6., kedd

Január 1

Azaz csütörtök, azaz új év.
Hogy délelőtt, napközben mit csináltunk az év első napján - no azt szinte teljesen elfelejtettem. Az biztos, hogy házimunkát (értsd mosás, teregetés, takaritás) nem végeztünk, már csak babonából sem, de még csak nem is főztünk - mondjuk ezt tisztán lustaságból. Költeni szintén nem költöttünk egy fillért sem, ez is jó és ha jól rémlik, nem is veszekedtünk, hurrá.
Délután, hogy ne marjon az unalom halálra, AV-vel elautóztunk Howth-ra (azért nem vittük ki játszózni Petit, mert iszonyatos idő volt, tombolt a szél és hideg is volt) és bár csalogattuk Pepeszt is, hogy jöjjön velünk autókázni, ő úgy döntött, hogy inkább marad itthon, hát úgy kell neki, legalább egész évben sokat leszünk kettesben AV-vel... A howth-i kis kiruccanásunk jól sikerült egyébként, sokat beszélgettünk, nosztalgiáztunk és meglepő módon, még sétálni is tudtunk kicsit, ugyanis a kikötőnél (ahol alapból mindig óriási szél van), ezúttal csak valami kis nyámnyila szellőcske lengedezett - holott mint mondtam, a városban, nálunk orkán erejű szél fújt egész nap. Felbátorodva a kedvező időjáráson, a kikötői séta után felmentünk a kilátóhoz is, ahonnan beláttuk az egész öblöt, de mivel ott már azért kissé zordabb volt az idő, egy gyors kitekintés után húztunk is vissza a kocsiba és siettünk haza vacsorázni.
Bár nem csináltunk semmi eget rengetőt (gondolom ez látszik), ha hinni lehet a babonáknak, azt kell mondjam, jó kis év lesz ez a 2015-ös. Jobb, mint 2014-es, amit végigparáztam...
Tehát ha kissé késve is, de boldog új évet, hurrá, hurrá, éljen, hogy ez is eljött...

2 megjegyzés: