Oldalak

2015. március 12., csütörtök

A mai napunk már meglehetősen régi medresre sikerült, reggel Petivel elmentünk a Rainforest Adventure Golf-ba, hogy egy hét után végre kimozduljon kicsit... Jó volt, mert alig voltak (konkrétan csak mi voltunk haha) és mégis jól szórakozott. (Az eső egész nap esett, igy kivinni nem tudtam volna, de egy játszóházat meg még nem akartam megkockáztatni, ki tudja, mit szed ott össze megint.) Golf után beugrottunk a Tesco-ba venni T-nek fahéjas csigát meg vizet, majd a Tuthills-ből kapott Peti egy kis csomag Lego-t. Dél körül értünk haza, akkor gyorsan megebédeltünk és miután letettem Paját aludni (ezer év után, egyszerűen amint közelitettem a kiságy felé, felébredt a beste, jajj, nagyon mérges voltam), bementem a kórházba. Sajnos egyre inkább úgy tűnik, megint nem lesz meg, mi a szar történt, a lumbar punction ugye pozitiv lett a második napon (a white cell-ek száma magasabb volt, mint az átlag, szóval valami fertőzés volt), de minden tenyészet negativ lett - ami lehetséges, hogy nem is negativ, csak false-negative, no de ez a mi szempontunkból már mindegy, a lényeg, hogy nincs meg a bűnös virus vagy baktérium. Most meningitis elleni szereket kap, biztos, ami biztos, illetve egy évig megint rajta kell maradnia a gyógyszeren - szuper, mit ne mondjak. Holnap lesz egy ct, amin megnézik, jól nőtt-e össze a koponyája a tavalyi sérülés után, mert ha nem, lehet, hogy ott jutott be valami - vagy pedig az arcüregén keresztül...
Itt tartunk, Paja köhög, riasztás van, jóccakát.  

6 megjegyzés:

  1. Orulok hogy Peti jobban van.
    MRI-re nem kuldik el? Vagy volt mar? Az joval reszletesebb kepet ad az agyrol.

    VálaszTörlés
  2. Volt két MRI, azokon semmi sem volt, nem tudom, most a ct miért jobb... Eh...

    VálaszTörlés
  3. Arcüreg... banyek, deja vum van! Deja vum!
    Az MRi, EEG nálunk is netagatív, de a ct-n ugye látszott az arc- és homloküreggyulladás. A story meg tudjuk, hogy megegyező.

    VálaszTörlés
  4. De bazzeg hogy...? Most ott tartunk, hogy egy egyszerű virus (pl flu) triggerelheti a seizure-t. De és ez igy hogy? És 35 évig miért nem triggerelte? És akkor most ha tüsszent valaki, kezdhetünk rettegni? Vagy mi?

    VálaszTörlés
  5. Az mondjuk nagyon nagyon jo h negativ az mr! (Sogoromnak voltak ilyen rohamai, egyszer vezetes kozben, de hat neki agytumora volt...en ettol feltettelek benneteket nagyon). A tobbi reszet nem ertem. Arcureggyulatol epilepszias roham...?

    VálaszTörlés
  6. Hat ez az... Tok bena az egesz. Persze az jo, hogy nem stroke, daganat stb de eleg hulyeseg ez igy... Hogy natha, kohoges, laz és hopp roham...?

    VálaszTörlés