Oldalak

2015. március 14., szombat

Tegnap délelőtt gondoltunk egy merészet és Pipivel bementünk a városba. Azért volt ez merész, mert busszal mentünk. Fél 11 körül indultunk, fél 1-re értünk haza, közben átvettük a Debenhams-ból az ezer éve rendelt pólóját, bementünk a Penney's-be és vettünk neki egy kék nadrágot*, Palikának 3 rugit, egy pizsit meg Pipinek egy kis LEGO utánzatot. Ezután a Dunnes-be is beszaladtunk, vettünk T.-nek péksütit meg vizet, majd az Euro shopban Peti kapott egy kis St Patrick napi kalapot. Nem költöttünk sokat, de épp eleget... Mikor hazaértünk, ebédeltünk és onnantól a normál sorrend jött: kórház, haza, vacsoráztatás, fürdetés, altatás. Paletta megint szarul aludt persze, köhögött, vergődött egész éjjel, roppantul utálom a virusokat, hogy rohadjanak meg.
*
Ma eddig még nem voltunk sehol, lehet, hogy ma szabadnapozom és nem megyek be a kórházba. Déltől nagy banzáj van a Merrion-on, lehet, odasétálunk Pipivel és vidámparkozunk, lazulunk, bár az eső lába lóg eléggé sajnos, szóval nem tudom, mi lesz belőle... Majd beszámolok. Ja, tegnap este megrendeltem a Boost vouchereket a Tesco utalványokból, 5 euroért kértem 20 euro értékű Liffey River Cruise jegyeket, 2,5 euroért kértem egy belépőt a Jeannie Johnston hajóra, 2,5 euroért meg egy 10 euros vouchert a Milano-ba. Hogy mikor használjuk el, azt nem tudom, a lényeg, hogy ezt is kipipálhatom. Igyekszem amúgy otthon én is eladni pár gyerekcuccot (itt senkinek sem kell, ingyen sem), ha kell valakinek 80-86os fiúruha, kiáltson. (Paja ruháit adogatom el, amik max párszor voltak rajta, Peti ruhái már otthon vannak, azokról nem tudok fotókat csinálni stb) Ennyit a hétvégéről, hulla vagyok.

Update:
Voltunk a Big Day Out-on. Tök jó volt. Igaz, lefagyott a tökünk, de jó volt, szép volt, hangulatos volt. Szombattól keddig van a vidámpark, ma pedig emellett volt egy nagy "játszótér" is a parkban, több helyszinen. Az egyik kis beugróban három ugrálóvár volt, a másikban rengeteg régi fajáték, a harmadikban mini-golf, a negyedikben előadásokat tartottak felnőtteknek, az ötödikben pedig workshopokat gyerekeknek. Peti kikönyörgött egy fagyit magának, úgyhogy azzal kezdtünk, majd végigjártuk a fajátékokat, körbesétáltunk, mi van, mini-golfoztunk egyet, majd jöttünk is haza a hideg miatt. Azt hiszem, méltóképp megünnepeltük március 15-öt. Ez van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése