Oldalak

2015. március 18., szerda

Tyű, megint puffogok.
1) Ezer év után végre valaki elvinné a hordozót, amit még Petinek vettünk és erre kiderül, hogy T. anyja sok más cuccal együtt elvitette Anyuékhoz még az ősszel. (Anyuék épp szinházba mentek, előtte felugrottak hozzá, ő a kezükbe nyomott egy kukászsáknyi mindenfélét*, hogy vigyék, ahová akarják...) Holott megmondtam, hogy a hordozót hirdetjük, lehet, hogy előbb-utóbb valaki jelentkezik érte és akkor a kék metrótól öt percre lévő lakásába felugrana hozzá, ő odaadná a holmit és kész. Neeeem, ehelyett leadta Anyuéknak, Monorra. Mégis szerinte ki a kislófasz fog levonatozni Monorra egy hordozóért? Annyira útban volt nála?! Befosok komolyan.
2) Ha az én fiam kórházban feküdne, tutiziher, hogy ha valaki kimenne hozzá megmenteni a helyzetet (Anyu), akkor odacsesznék a kezébe a repülés előtt egy csomag Túró Rudit vagy mit tudom én, Pilóta kekszet, hogy nesze, ha felébredne a kisfiam (szippszippp), add már oda neki légy szives, hogy Anya küldi... Nem bazmeg, eszébe sem jut. Azt már nem is mondom, hogy én ezer százalék, hogyha menne valaki az unokáimhoz, nekik is küldenék mindig valami apróságot... De neeeem. Ez aztán végképp nem jut eszébe. Soha. Nagy az isten állatkertje. Ááááááááá....  

* Konkrétan T. dolgait, hogy irmagja se maradjon a lakásában... Nem tudom, milyen meggondolásból csinálja ezt, hogy a saját fia minden cuccát Anyuékhoz viteti. Hát a büdös kurva életbe, mit képzel?!

5 megjegyzés:

  1. Szia Part! Visszaolvastam pár bejegyzést, örülök, hogy T jobban van már...! drukkolok, hogy egyenesbe jöjjenek a dolgok, hogy megoldódjon az, hogy ottmaradjatok Dublinban. Köszönöm, hogy meghívtál ide :)

    VálaszTörlés
  2. Pff!
    Lassan nálam is érik egy post drága anyósomról. :-(
    Ezek pszichók, de komolyan!

    VálaszTörlés
  3. :(
    És ez a távolról okoskodás mellé a folytonos dohányfüst mögül. Áááááááááááááá.

    VálaszTörlés
  4. Jah, hát a szoptatásomba bele tud persze pofázni megint, mikor ő sem szoptatta a másodikat...
    A legújabb meg, hogy
    1) beígérte megint a naaagy adok pénzt Döme születésére, meg Rebba szülinapjára. Mondjuk még a karácsonyi sem jött meg, mikor beharangozta mennyire beszáll az ajándékba...
    2) alig látja az unokáját, de most kiokoskodta, hogy tegyük már be oviba nyáron délelőttönkéntre. Ő szokta vinni délelőtt magához eddig. Most, hogy szenátor lett már nincs idege az unokára gondolom. Anyám ezzel szemben már azt tervezi, h ő aztán szívesen bevállalja délelőttre, sőt délután is be fogja vinni magával a suliba, mert elfér ott a napközisek között. Ez a különbség.
    Meg, hogy mutter ahol tud segít, ezt küld, azt küld...

    VálaszTörlés