Oldalak

2015. június 19., péntek

Úgy tűnik, ma sem váltom meg itt a világot, most Palika cseszett ki velem, ugyanis negyed 4-ig nem aludt el. Reggel pedig nem aludt sokáig, sőt, az éjszakája is elég ratyi volt, folyton felébredt és nyögött meg sirt, úgyhogy végül 1-kor adtam neki Nurofent, mert már nem birtam, hogy 11 óta két perceket aludt... És ennek ellenére kitartott negyed 4-ig, már piszok mérges voltam, mert 4-kor meg fel kell keltenem, mert igy is fél 10, mire este le lehet tenni, ha hagynám aludni, amig akar, éjfélig is fenn tombizna. Iszonyatosan irigylem a jól alvó gyerekek szüleit, komolyan, nem tudják, milyen oltári mázlisták. No mindegy.
Tegnap elfelejtettem irni amúgy, hogy csináltam bodza szörpöt (ez túlzás azért, bodza itókát csináltam, amit ha felöntünk vizzel, nagyon jó kis bodzás italt kapunk), egy a baj, rajtam kivül senki sem szereti a bodzát.
Nem is tudom, irtam-e, tegnap az Airfield Farmon voltunk délelőtt Palikával és elgondolkoztam, hogy veszek éves jegyet, mert nagyon jó volt. A baba részleget felújitották, épp most épitenek egy kültéri játszóteret a nagyobbaknak, vannak megmászható fák, farm állatok, a házban van egy kis interaktiv kiállitás, néhány gyerekjáték, hogy mig te művelődsz, a gyerekek se unatkozzanak, egy szóval tök menő lett a hely! Tegnap amúgy fél áron lehetett bejutni, €5-ért, mert Merigold Festival volt, úgyhogy a farm tele volt 70+-os nénikkel és bácsikkal, ami még tovább emelte a kis kirándulásunk fényét és most nem viccelek, én birom az aktiv öregeket nagyon. (Ja, Palika bokáig fosta magát a tehéntől egyébként, szegényt nagyon megsajnáltam, hogy megrémült tőle, mármint nem magától a látványtól, hanem ahogy elbődült az a nagy állat, csórikám jól megrettent, arrébb is kellett mennünk, mert láttam a páni félelmet a szemében...)
Ma délelőtt - kissé cink, tudom, de igy jártunk - a Dundrumban múlattuk az időt Pajával, mert csomó mindent kellett vennem. Elsősorban Peti rövidgatyó sagáját akartam lezárni (most is úgy jártunk, mint a szandival, hogy a márkák 90% nem jó rá, mert x méret túl szűk, x+1 méret meg durván lötyög rajta), de még ezer más apróságot is beszereztem egy parkolódijjal csapással (Pl vettem magamnak hajpántot, Apák napjára egy arckrémet, az Imaginarium-ból egy kis vizi kutat Pipinek meg vásárfiát Sebinek illetve találtam egy isteni szinű kardigánt is, €7-ért - hát miért nem mondta nekem eddig senki, hogy a Berschka nem egy top-end üzlet, oké, most leárazások vannak, de ez a felső pl alapáron is csak €14 lett volna, ahhh, azt hiszem ezentúl jobban rajta tartom a szemem a márkán). A vásárlás után egyébként negyed 2-re mentünk az oviba, mert ma volt a hires-nevezetes Summer Concert, hát mit ne mondjak, repesett a szivem, tök jó volt az előadás, Pipi roppant ügyes volt, nem volt idétlen, tudta a szöveget, hangosan énekelt, mikor kellett, egy szóval szinpadra termett... Imádtam az egészet, tényleg nagyon jó volt és alig várom, hogy jövő szeptembertől Palika is ebbe az oviba járhasson.
Sok minden foglalkoztat még amúgy mostanság, de tényleg annyira nehezen jutok ide, örülök, ha nagyjából azt rögzitem, miket csináltunk, hol voltunk.
4.10, hahhh, keltem Paját. Ennyit rólam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése