Oldalak

2015. július 17., péntek

Három hete fixáltuk páran, hogy találkozunk egy kerti partin, gyerekestől és most sorra mondja le mindenki, mondván, hogy meleg van.
Bazmeg mégis mi a kislófasz legyen július 18-án?! 18 fok, szél és eső? Nem arról van szó, hogy az év 365 napjából 364-en kánikula van, hol nyár van, hol tél, hol ősz meg tavasz, ez ilyen, ha hideg van, sirunk, hogy hideg van, ha meleg van, akkor meg az a baj?
Tudom, uncsi, de mindenki menjen Dublinba egy kicsit és meglátja, milyen is lehetne az időjárás. Nem két-három hónapig kell kibirni a szart, a nekünk nem tetszőt, hanem nonstop. Mert hol rossz az idő, hol még rosszabb.
Komolyan már, hogy itt mindenen csak sopánkodni lehet...

6 megjegyzés:

  1. Dehàt tényleg undorító a kànikula, akàrmilyen hideg van màshol akàrmennyi ideig..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt ertem, oke, csak perspektivaba kene tenni a dolgot, ami tudom, hogy nem egyszeru, nem is tudom, hogy sajat tapasztalat nelkul megy-e, de mar ugy unom, hogy barkivel beszelek, mindenki csak pattog, hogy huu, ez borzaszto. Ez olyan panaszkodjunk meg egy dolog miatt.

      Törlés
    2. Hàt ez abszolút a magyar mentalitàs, nincs mit tenni. Az iskolàban, ahol dolgoztam, halmozottan volt ez jelen, ràadàsul ott mindenki mindent és mindenkit utàlt, nagyon megdöbbentő volr.

      Törlés
  2. Hát pedig soha jobb időt egy kerti partira...sajnálom.

    VálaszTörlés
  3. Én is utálom a kánikulát... de én még el is mennék adott esetben, de a gyerekek ott vinnyognának, meg árnyék kellene, naptej, de leginkább pancsoló medence.

    VálaszTörlés
  4. Végül tök jó volt, egész sokan voltunk és senki sem szidta az időt. :D :D
    Egy kertben voltunk, ahol volt egy nagy mászóka, csúszdával meg két hinta illetve volt egy nagy fedett terasz, ahol lehetett sütizni, fagyizni, inni...
    Kicsit csöpögött az eső, szóval 100% volt a páratartalom, de jó móka volt. :)

    VálaszTörlés