Oldalak

2015. július 7., kedd

Ja és ha már családi:
Ma egy hete vagyunk itt, Nagyi még csak a gyerekek közelébe sem került. Nyári szünet van, már nem dolgozik. Három hétig leszünk, ha egyszer látja őket, már örülhetünk. Soha, esküszöm soha nem leszek ilyen. Köveket, sziklákat megmozgatnék, hogy a 2500 km-re lévő unokáimat végre lássam. Leszarnék mindent. Egyszerűen nem fogom fel, hogy lehetnek ilyenek nagyszülők. (T. apja egy hónaposan látta Palikát, eddig egyetlen egyszer...)
De egyébként a tesómék sem különbek, most irt, hogy háááát, nagyon nehéz ám ezt összeegyeztetni, reméli azért tudunk találkozni, amig itthon vagyunk... Hát tényleg kurva nehéz. A Nyugatinál laknak. 40 km-re. Van autójuk. Egy darab oda-teszed-ott-marad gyerekük van. Háááát, te, ez kicseszett nehéz. Valóban. Jézusom.
Emberek, minden akarás kérdése. A többi csak kifogás.

10 megjegyzés:

  1. Nàlunk is ez van mindenkivel kb, a maradék nagymama meg tök leszarja az unokàit. Én ezen teljesen fel vagyok hàborodva és nem is értem egyàltalàn.

    VálaszTörlés
  2. És akkor lehet húzni a szájat, mikor az "Ott alszol a Nagyinál szombat este?" kérdésre Peti hevesen tiltakozik... Hát mennyit találkoznak?!
    No mindegy, mi nem ilyenek leszünk legalább. :-/

    VálaszTörlés
  3. Én màr megfogadtam sokszor, hogy ha élek addig, akkor folyton az unokàk körül pattogok majd (akkor meg az lesz a baj, persze).

    VálaszTörlés
  4. Igen, a vej-meny tuti utálni fog ezért. :D :D

    VálaszTörlés
  5. Mi jövő hétvégén megyünk, hú, már nagyon várom! :)

    VálaszTörlés
  6. Nálunk szerencsére nagyszülő fronton pont az ellenkezője, majdnem kapkodják egymás kezéből az egyszem unokát. Hála az égnek. Akinek borzasztó nehéz megszervezni valamit, annak szerintem egész életében a segge alá tettek mindent, és soha nem próbált meg egyedül, pl szülői segítség nélkül létezni, még kevésbé így gyereket nevelni....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó nektek! Anyu itt is kapkod az unokákért, csak mondjuk 63 évesen 3-4 héten át babázni azért fárasztó, jó lenne egy kis pihi - a másik nagyinál mondjuk, de 29 napot leszünk itt és 3 napot vállalt be, Petiből, úgy, hogy én viszem be hozzá...

      Törlés
  7. A nagyszülők nálunk nem problémásak ilyen téren, inkább megy a pankráció és intrika Rebbáért... de pl az állítólagos barátnőm még nem jutott el idáig 2 hónap alatt, pedig egy városban élünk. Sajnos én nem vagyok mobil kocsi nélkül 2 kölyökkel úgy, hogy a város másik végén él, a hegyen. De már nem is akarok... Miután a másik barátnőm érdekes módon tudott ránk időt szakítani 2x is a 1,5 nap alatt, amit itthon voltak Ausztria legmélyebb bugyraiból.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, én már úgy vagyok, hogy aki nem kiváncsi ránk, arra én sem vagyok. :P

      Törlés