Oldalak

2015. október 24., szombat

Azt hiszem, eljott az ido, hogy az utjaink kettevaljanak. Akar ket Bak és ket Bika. Ezt igy felesleges tovabb csinalnunk, mert mindnyajunk egeszsege ramegy, en konkretan napok ota hanyingerrel kuzdom, enni alig tudok. Nem tudom, hogy lehetne ezt lezongorazni, de semmi jovot nem latok negyunknek és ugy erzem, 35 evesen tul fiatalok vagyunk igy elni.
Legszivesebben holnap hazakoltoznek Palikaval (meg Petivel, de attol felek, ot nem engedne el velem), utalok itt lenni és nem birom mar elviselni ezt a ket fensobbseges, morgos és undok valakit. (Peti ugyanis azt szajkozza, mint az apja, engem semmibe vesz, mindig az o partjat fogja, akkor is, ha elotte ot is halalra szekalta hulyesegek miatt. De az belefer. Ha en szolok ra, csak legyint.)
Hat tudjatok mit, elegem van.
De amugy ezt hivjak ugy, hogy kozos megegyezes és kibekithetetlen ellentetek. Nyugalmat akarok, lazasagot és boldogsagot. Ferfiakra jelenleg semmi szuksegem. Csak egyre, Palikara. (Meg Petire, de mint mondam, o annyira apas, hogy orulet és T. tuti nem enged el mindket gyerekkel...)

10 megjegyzés:

  1. Húha. Régen jártam itt, most vissza is olvastam egy csomót... de ez mellbevágott... Okosat nem tudok írni sajnos. De hátha egy beszélgetés mederbe tereli a dolgokat :) Az biztos, hogy segítség nélkül gyereket nevelni bazinehéz. Kettőt meg pláne - úgyhogy minden elismerésem, tök vagány vagy, szuperül helyt állsz.

    VálaszTörlés
  2. Jaj :-(
    Miota erzed ezt? Talan csak a kulonlet (Amerika) utani hirtelen egyuttlet sokkolo.
    Lehet Tvel beszelni errol?

    VálaszTörlés
  3. hat, azert a padlon koppant az allam. es most mi van egy ilyen kijelentes utan? vagy ki van ez jelentve hivatalosan is?

    VálaszTörlés
  4. Most mii vaan? Ez komoly, vagy csak borús arra az idő...?

    VálaszTörlés
  5. Hogy micsoda? Ez benned fogalmazódott meg vagy már T-nak is mondtad? Én hetente libbentem meg az összecsomagolást, amikor betelik a pohár, és akkor halálosan komolyan is gondolom, de közben érzem, hogy tehetetlen vagyok, mert Gergőt egyikünk sem "engedné át". Aztán jön egy jól odamondós beszélgetésféle, amikor minden kijön, és egy hétig megint működünk...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát mondjuk igy ezt olvasva roppantul nem irigyellek, mi vár rátok. :-/ Nem rémisztgetni akarlak, gondolom tudod te is.

      Törlés
  6. Köszi, aranyosak vagytok. :)
    Hosszú történet ez, nem tudom, mi a megoldás, egyelőre éldegélünk, aztán meglátjuk, mire jutunk...

    VálaszTörlés
  7. Hát basszus! Fogtam padlót! (Én meg itt írtam, h remélem holnap már jobb hírek várnak itt, mikor tovább olvaslak. :-((( Áááá! Én kretén. :-( )

    VálaszTörlés