Oldalak

2015. október 28., szerda

Végre újra hármasban vagyunk itthon: délelőtt pakolásztunk, mostam, teregettem, majd elsétáltunk a könyvtárba. Pipi kiválasztott négy könyvet magának, én még kettőt Palikának, igy összesen hat könyvvel megpakolva tértünk haza, tele volt a babakocsi alja... Hazafelé útközben megálltunk az Embassy Grillnél, vettem Petinek egy fish & chips-et ebédre, majd hazaértünk és jól bekajáltunk: Pipi a halát falta be, mi meg Pajával a tegnapi paradicsomos húsgombócot tüntettük el, igy kell e'.
Peti kedvenc könyve amúgy a kihozottak közül egy Titanic-os képeskönyv (sok kép, kevés, de annál érdekesebb szöveg), úgyhogy miután ebédkor tisztáztuk, hogy vannak olyanok, akik nem esznek húst (teljesen kiakadt azon, milyen dolog már az, hogy az emberek állatokat esznek, most esett le neki először ez a dolog), azt is kiveséztük, hogy és miért süllyedt az elsüllyeszthetetlennek hitt Titanic (amit ő következetesen katalógusnak hiv, mert nem birja megjegyezni).
Ennyi hát, itt tartunk, Anyu ma hajnalban repült haza, T. dolgozik, miénk a világ, éljen az Únió, újra a normális kerékvágásunkban mozgunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése