Oldalak

2016. február 8., hétfő

Apróságok:
  • T. rákérdezett, lesz-e hely Pajának ősztől a Gateway-ben. Elaine megnyugtatott, hogy lesz, de bakker €600 havonta. Sirok. Fél 9-től fél 2ig. (Az igazat megvallva annyit nem teszünk most félre havonta, ergo nem lesz felesleges €600-nk ősztől sem, amit erre költhetnénk... Tehát a meglévő pénzünk fogyna szép lassan...) Megkérdeztem a Pembroke Montessorit, náluk csak €420 a part time, ugyanúgy fél 9től van és csak fél órával rövidebb, vagyis 1ig tart, ami nem is baj, hiszen fél 2re már úgyis Pipinél kell lennem, a suliban... A dolog kis szépséghibája, hogy náluk meg már csak várólista van...  Mindenesetre felirattam magunkat, aztán max maradunk mégis a Gateway-nél, esetleg keresünk egy childmindert, nem tudom, nem tudom.
  • Paletta imád bújócskázni mostanság, néha eszébe jut és akkor befogja a szemét, miközben hangosan kiabálja, hogy Peti, Peti. Irtó aranyos, ő igy jelzi, hogy szeretne játszani. Ami mondjuk vicces, hogy mikor keresi Pipit, mindenhová benéz, de tényleg mindenhová, felemeli a lufit, hátha alá bújt Pipi, benéz egy könyv alá, hátha az alatt van a búvóhely, ultracuki. 
  • Nem tudom, emlitettem-e már, megtanult kukucsolni is, vagyis bebújik valahová és mikor előjön, boldogan nyomja, hogy kukúúú, kukúúúú. Zabálnivaló, de tényleg.  
  • Ami a köszönést illeti, a hi ugye nagyon megy már és tud hi5-olni is, szóval szerintem simán oviérett, de tényleg.  
  • Nagy kedvence még a buborékfújó, mázlim van, mert simán elfújogat magának, csak mindig utána kell tölteni a fújókát, mert egy-egy lehajolásnál kiönti a földre az anyagot. (- hááááá pfffrrrr - kiöntötted megint? - háááá pfffrrrr - kiöntötted. - aha.) 
Hát igy vagyunk mink.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése