Oldalak

2016. február 8., hétfő

Ma meg... Újabb vihar jött. Storm Imogen a neve. (2 hónap alatt eljutottunk az I-ig... Vajon hányszor fog lemenni az ABC decemberig?) 100 km / órás folyamatos szél, 130 km / órás széllökésekkel és persze eső, eső, eső. A délelőtt nehezen indult, mert semmi kedvem sem volt kidugni az orrom ilyen fos időben, de miután Palika nonstop TV-zni akart, inkább összeszedtem magunkat és a vizszintes, tűszerű esőben elautóztunk Blackrock-ba és csak visszafelé éreztem, hogy eléggé dobálja a kocsit a szél. A Supervaluban kezdtünk, vettem ebédre leértékelt kaját (turkey & ham in red gravy meg vettem mellé sajtos brokkolit is - tök jó, csak €3,5 volt a kettő együtt és ezeket csak be kell tenni a sütőbe 25 percre és kész is vannak, viszont mégsem műkaják, ott készitik a boltban őket, friss anyagokból, szóval nem nekem kell előkésziteni a hozzávalókat meg nem nekem kell kitalálnom, mit is főzzek és mégis van jó kaja, imádom, csak hát leértékelés nélkül ez elég drága móka... mondtam már, hogy szeretném, ha itt is élne egy Laci Papa?) A Supervalu után átkocogtunk a Marks and Spencerbe, átvettem a rendelt cuccokat (két felsőt), majd vettünk egy kis csokor nárciszt és húztunk is haza.
A rendelt ruhák közül az egyik szuper jó lett, teljesen el vagyok ájulva tőle, a szine is szép, az anyaga is jó, csinos is vagyok benne, a másik viszont sajnos nem tetszik, a szine sem király (túl lila) és a dereka is sem (túl rövid), úgyhogy azt vagy el kell adnom vagy vissza kell küldenem, még eldöntöm.
A hétre amúgy végig ilyen gyönyörű időt mond, kivagyok, unom a játszóházakat, arról nem beszélve, hogy mindenki beteg (Petiék osztályából 10 (!) gyerek hiányzott ma) és kell a francnak, hogy pont igy február közepén megint lepukkanjunk... Vészesen közeleg ugyanis március 4... Már aggódom. 

5 megjegyzés:

  1. Ez az a felső? Tényleg nagyon ott van!

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. Igen, már a post elolvasása előtt megállapítottam. Meg, h ilyen hosszú a hajad...

      Törlés
    2. Növesztem, mondjuk nem tudom, minek, mikor 10 napból 9.5 napon lófarokban hordom. :P

      Törlés
    3. Jajj, hát ez tipikus! Én most festettem "teknősbékásra" az enyémet (tortoise shell), mikor az csak besütve mutat jól. Szerinted milyen gyakran jut nekem időm a hajamat sütögetni? :-D

      Törlés