Oldalak

2016. május 31., kedd


Ami a mostani hetet illeti, hétfőn délelőtt Palikával elautóztunk Seapoint-hoz pancsolni a tengerben. Mókás, hogy 18-19 fok itt már kánikulának számit... (Ennél már csak az a mókásabb, hogy ilyenkor az ir gyerekek pucéran rohangálnak, egy szál pelusban, a thai nanny-k viszont télikabátban fagyoskodnak. Mi az arany középutat képviseljük általában.) Nem mondom, hogy a viz nem volt jéghideg és a szél nem hasitott, de jót mókáztunk, Paja imádta a kis pocsolyákat a sziklák tövében. Hazafelé elhoztuk a második adag rendelt kaját (édeskrumplis-répás shepherd's pie, piritott zöldségek és lazacos saláta - utóbbit véletlenül kaptunk, nem azt kértem, hanem csirkesalátát, de mindegy) és hát na, nem volt szuper, de legalább főznöm nem kellett, hurrá.
Délután 3.20-ra volt időpontom a fülorvoshoz, aki mint eddig mindig, most is megoldotta a gondom. Azt mondta, hogy a keddi fülmosás nem volt egy túl okos lépés, mert az ilyen fertőzést csak rontja, ha viz éri, hát tényleg köszönöm kedves ir egészségügy... Mint kiderült, ő nem mossa a fülem, mikor kitisztitja, hanem kivákumozza belőle a cuccot valami speckó lyukas csővel, majd kipiszkálgatja a maradékot manuálisan. (Sirok, hogy ő az egyetlen, aki erre képes, komolyan. Azért ez nem agysebészet, nem?) No mindegy, a lényeg, hogy újra hallok, az élet szép. Szerdán 3ra megyek ellenőrzésre, remélem az lesz az utolsó találkozónk ezzel a nővel, mert nagyon unom már ezt a problémát.
Ma délelőtt Pállal Kukacos játszóztunk, most pedig mindjárt indulunk a Herbert parkba napozni, csőváz.
Update: A parkban összefutottunk Luluékkal, király volt, a négy gyerek szépen ellabdázott, elszaladgált, én meg azon filóztam, hogy a pennában ne gyulladjak meg a napon. Nagyon durva ez az idő, tényleg, ma a napon konkrétan volt vagy 30 fok, nem találok szavakat, komolyan. Holnapra ki kéne találni valami jó kis programot, hogy kihasználjuk ezt a szuper időt, de persze most semmi nem jut eszembe, hová kéne menni... T. amúgy ma volt check-up-on, állitólag szépen gyógyul a sebe és tádááám, negativ lett a biopszia eredménye, szóval éljen, éljen, mondom én, hogy szép az élet.

6 megjegyzés:

  1. Lehet, hogy obvious, és próbáltad már, de azért megkérdem: heti 1-2x paraffinolajat cseppenteni, és akkor nem gyűlik fel a cucc...? (Paraffin --> extraszűz olivaolajjal is pótolható)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a baj, hogy nem fülzsir van benne, hanem rohadék gombatelepek. :( Szóval nem az van, hogy túl sok fülzsir termelődik, amit fel kell oldani, hanem időről-időre újraéled a gomba, mert sötét van és nedves a fülben. Olyan, mint a hüvelygomba, kb kiirthatatlan. Diétázni kéne, no cukor, no finomitott cuccok és akkor TALÁN nem jönne vissza.

      Törlés
  2. Na, a végére egy jó hír is jutott, örülök, hogy T-nek jó lett az eredménye! :-)
    Itt (http://enthouse.blog.hu/2010/03/19/gombas_hallojarat_gyulladas) azt olvastam, hogy bórsavport szoktak a fülbe fújni, és attól megpusztulnak a kis rohadékok.
    Az utolsó kép nagyon cuki, kisP meg tök vagány rövidgatyában :-)
    Nem fura nekik a rövid ruha? Viktor folyton pöröl velem, meg húzgálja lefelé a pólója ujját, mert mi az, hogy nem ér le csuklóig :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De mi az a bórsavpor? Azon filózok, ha hazamegyünk elmegyek ide és kérek előre tanácsot, mit csináljak, ha visszatér a probléma...
      Ez a lehúzogatás nagyon cuki. :D Ezek szeretik, sőt, néha télen is abba lennének... Pajának mondjuk mániája, hogy az kell neki, mint Petinek. Ha utóbbin rövid van, ő is megy a szekrényhez.. Kis majom.

      Törlés