Oldalak

2016. június 1., szerda

*
Tegnap névnapomra amúgy kaptam egy szobabicajt, hátha könnyebben ráveszem magam igy a mozgásra. (A futással ellentétben a spinninget szeretem, de túl zsugori vagyok €10-12-t kiadni egy óráért, plusz amig lelépek, gyerekfelügyelet is kell...) Igy, hogy itt van a canga, hátha rá tudom venni magam, hogy tekerjek naponta - két naponta rajta és eddzem a legproblémásabb részeim.
Ma még mindig tartott a kánikula egyébként, reggel ugyan borult volt az idő, fel is lélegeztem, hogy fjúúú nincs rajtam a hová menjünk stressze, de 10 körül már megint újra száz ágra sütött a nap, úgyhogy Pajával kivonultunk a Deer Parkba. kire irigykednie), nem tudom hát, hogy kezeljem ezt az önzőséget. Mindenesetre zavar. Főleg úgy, hogy ma Pipinek is hisztis napja volt, kétszer is elkezdett sirni, ahhhh, biztos front van vagy valami.
A giga-erkélyünk
Előtte beugrottunk a stillorgani Tescoba venni az erkélyre egy homokozó asztalkát, illetve ha már ott voltunk, beszaladtunk a Dealzbe is ezért-azért (pl egy pöttyös labdáért), de a lényeg ugye a játszóterezés volt. Délután 3-ra mentem a fülorvoshoz, ezúttal nem szivott csak piszkálgatott és (sóhaj) mehetek vissza pénteken újra ellenőrzésre... Bahhhh! Ami a legidegesitőbb viszont, hogy újra köhögök. Ugyanúgy, mint egy hónapja. Igy kezdődött a lepukkanásom: köhögtem két hétig, majd mire a köhögés elmúlt, a fülem kezdett szarakodni. Most, hogy a fülem kb oké és csak ellenőrizgetni kell, most megint köhögök. Klassz. Asszem ennek sosem lesz vége. Délután, az orvos után még kivittem a fiúkat a Herbert Parkba is, mert én ilyen jófej vagyok, de nem sikerült túl jól, mert Palika teljesen koki, nem engedi, hogy Peti bármivel is játsszon, mert azonnal sikit, amint szerencsétlen hozzáér valamihez és megy a nem, nem, Baba. Kis Harpagonként begyűjti a játékokat és nem is csinál velük semmit, a lényeg, hogy nála van minden és akkor nem visit. Peti persze nem tűri sokáig ezt a kiskirálykodást, elvesz tőle ezt-azt, ha már szép szóval nem kap meg semmit, mire Palika persze oltári hisztibe kezd, ökölbe szorul az arca és vonyit. Peti sosem volt ilyen kis irigy (vagyis nem volt
Anyway, az úgy milyen, hogy május van és Peti meg én le vagyunk barnulva, de durván (Pipi már most elérte a kreol bőr / világitó szemek időszakát, amit máskor júliusban szokott, mikor hazaérünk), Paja haja pedig egyre szőkébb, mert kiszivja a nap?  

* A Herbert Parkban 1-2 hete nyilt egy kávézó, most kipróbáltuk, mert olvastam, hogy vannak gyerekjátékok, hogy mig anyu-apu teázgat a gyerekek szórakozhassanak, de persze semmi sem volt most kinn, úgyhogy szóltam egy pincérnek, hogy most mi van, mire kijött a vezető ezzel a Jengával, hogy jó lesz-e. Hát hogyne. Ha már ott jártunk, vettünk három cupcake-t is, egy nagyot meg két minit (a nagy €2,5, a kicsi €1,5) és nos, khm, nekem nagyon geil volt mindhárom... Nem hiszem, hogy sokszor fogunk ide betérni asszem, mert drága is és hát nem is finom. Ja és szénsavmentes ásványviz sem volt, ejnye, csak bubis viz meg üditők.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése