Oldalak

2016. május 23., hétfő

Mélyrepülésünk meredeken folytatódik, röviden a tököm kivan, hosszabban ime:
Palika láza egész héten jött-ment, hétfőn nem volt csak hőemelkedése, kedden megint belázasodott, szerdán csak hőmi, csütörtök újra láz és igy tovább. Ennek megfelelően hipernyűgi volt egész héten, legalábbis remélem, hogy a megemelkedett hőmérséklete miatt volt sirós, nyafogós, hisztis és nem azért, mert ilyen lett a természete.
Pipi a hetet végigjárta a suliban, hurrá, bár tegnap már torokfájásra panaszkodott és most kaptam egy sms-t is a sulitól, hogy az osztályban bárányhimlő ütötte fel a fejét, hahaha, na vajon ki fogja hamarost elkapni azt a szart, van egy tippem...
Ami engem illet, a köhögésem múlóban, cserében viszont visszajött a fülgyulladásom, a gombás, hát mi más. Egész héten szenvedtem vele, de csak péntek negyed 8kor jutottam el a lengyel fülésznőhöz, aki megint kitisztitotta a fülem és ezúttal tablettát is irt fel, ne járjak már hozzájuk ilyen gyakran. Szombaton még jó volt amúgy a fülem a tisztitás után, tegnap viszont megint bedurrant, alig hallok vele és ugyan még nincs bedugulva fullra, de fájdogál és zúg, mintha folyton a tengerparton ülnék. (Bárcsak.) Hivtam reggel újra a klinikát, de a doktornő sajnos szabadságon van és csak jövő hétfőn tér vissza, hát repes a szivem, tényleg, most kereshetek egy másik orvost, éljen.
A végére hagytam a habot a tortán, T.-t, akinek van egy régóta elhúzódó problémája, amivel lassan egy éve szenved, amivel ezer helyen járt már és ami miatt ezer csilliót fizetett már a különböző orvosoknak, akiknek valljuk be gőzük sincs, mi a fene van (ó, micsoda ismerős sztori...), no de a lényeg a lényeg, a legutóbbi doktor azt javasolta, hogy egy huszárvágással próbáljuk megoldani a dolgot: feküdjön kés alá és reménykedjünk erőst, hogy elmúlik a gond. Bár T. nem az a hübelebalázs tipus, két perc gondolkodás után rábólintott, szóval el lehet képzelni a helyzet súlyosságát... A műtét - általános altatásban, óóóó jeeee - ma volt, egy másodperce hivott, hogy most ébredt fel. Ami most következik: szövettan és reménykedés, hogy megoldódik a probléma, ennyi volt a dolog. Rövidtávú célunk túlélni a lábadozás időszakát (egy nyűgös 2 évessel és egy legyengült immunrendszerű és igy bárányhimlőnek igencsak kitett 6 évessel jól fog menni, látom előre, főleg úgy, hogy most hétvégén tanfolyamom lesz), hosszútávú célunk pedig annyi, hogy elég volt, legyen már végre mindenki egészséges!    

13 megjegyzés:

  1. Hát ezek szuper hírek! :-( Baffa meg a Murphy!
    Szorítok, h megússzátok! Ti voltatok bárányhimlősek anno? Most meséli a szomszéd, hogy 2 éve hazahozta neki a lánya az oviból és 49 évesen nyalta be, 3 hétig dögrováson volt, de tényleg...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi van azóta a füleddel?

      Törlés
    2. Máig (30-a van) be volt dugulva... Megér egy új posztot...

      Törlés
    3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    4. (á, mindegy, fölösleges dolgot mondtam:))

      Törlés
    5. Nem fülzsir sajnos. :D :D

      Törlés
    6. Ja, nem azt mondtam, de tényleg mindegy:)

      Törlés
    7. Naaa akkor is irjad! :D

      Törlés
  2. Jobbulást mindenkinek!
    Peti nem volt bárányhimlős anno? Mintha egyszer lettek volna valami pöttyei, amire a doki azt mondta, hogy bh, nem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, nem volt még. Ezek hülyék, tudod, többször mondták már az egy napos láz, mini virusos kiütésre, hogy bárányhimlő. Hát nem.
      Én voltam bárányhimlős, T. is, nagyon nem olyanok voltak a pöttyeink, mint Petié anno.

      Törlés
  3. Jájjj. A legjobbakat!! De főként mielőbbi gyógyulást mindenkinek.

    VálaszTörlés
  4. Köszi mindenkinek. Még mindig szenvedünk.
    De egyre kevesebb lelkesedéssel...

    VálaszTörlés