Oldalak

2016. augusztus 7., vasárnap

Hétfőn délelőtt a Kukacos játszón jártunk, jó volt, mert nem volt se túl meleg, se túl hideg és az eső sem kezdett el zuhogni. Peti ugyan nem igazán akart jönni, mert Nagyitól megkapta a névnapi ajándékát, egy Lego mentőhelikoptert és természetesen fájt neki, hogy ki kell mozdulnia, ha egyszer épitkezhetne is... Palika szintén kapott ajándékot (hiszen egy napon van a névnapjuk), ő egy Duplo repteret kapott, nagyon nagy.) Délután, Palika alvása után rádöbbentem, hogy a máskor egy hónapig Bray-ben állomásozó vidámpark idén összesen 5 napig van a parton és augusztus 1, vagyis ez a hétfő az utolsó napja, igy bár kissé szemerkélt az eső, nagy bátran nekivágtunk fél 4kor Bray-nek, hátha mire odaérünk, eláll az égi áldás... (Azért indulhattunk el fél 4-kor, mert bank holiday volt, igy nem volt dugó kifelé a városból.) Nohát haha, természetesen mire megérkeztünk, még jobban esett, de ha már elautóztunk ilyen messzire, köröztem egy ideig, hogy le tudjam tenni a kocsit (az eső ellenére egy fia parkolóhely nem volt a parton, úgyhogy bementem a városba, de mivel ott sem volt, visszafordultam a part felé, hátha időközben felszabadult egy hely és igen, mázlink volt, pont előttünk tolatott ki egy szupi kis placcról egy autó, úgyhogy besuttyanhattunk a helyére, hurrá), na szóval letettem a kocsit és a szurkáló esőben körbejártuk a vidámparkot. Peti négy cuccra ült fel (két körhintára, a kukacos vonatra meg lecsúszott a hosszú csúzdán is), Palika meg kettőre (a két körhintára), de mire ezekkel végeztünk, már mindenki fázott, úgyhogy iszkoltunk vissza az autóhoz és mentünk haza. Este önkénteskedtem és nagyjából ennyi volt a nap.
Kedden délelőtt Nagyi elment a városba nézelődni, mi meg a fiúkkal elautóztunk a Deer Parkba. Játszóházba indultunk, mert csöpögött az eső, de eszembe jutott, milyen rossz élmény volt a Leisureplex múltkor, úgyhogy inkább bevállaltam a játszóteret, lesz, ami lesz. Szerencsénk volt, mire odaértünk az eső alábbhagyott és bár ez-az nedves volt, nem volt vészes a dolog, úgyhogy játszóterezhettünk egy kicsit a szabad levegőn. Fél 3-kor Pro Bono ülésem volt, igy Palika alvása alatt ismét leléptem, majd visszafelé beugrottam a Tescoba is venni pár dolgot.
Szerdán délelőtt nem tudtuk megúszni a játszóházat, de hogy legyen némi változatosság, ezúttal a Malahide road-ra mentünk, egy másik Leisureplexbe. Kicsit jobb volt, mint a stillorgani, sokkal jobb hangulatban jöttem el, mint múltkor.
Délután, Palika alvása alatt elvittem Petit a GP-hez, mert mióta visszaérkeztünk elég csúnyán köhög, de legnagyobb meglepetésemre nem kaptunk semmi gyógyszert, mert a doki szerint ez a köhögés allergiás reakció valamire, úgyhogy antibiotikumot adni neki felesleges, mert úgysem fog segiteni. Szuper. Ennyiben maradtunk, a Prick teszt még tavasszal ugye negativ lett, hát let's wait and see. A doki után kimentünk a rendelő melletti mini játszótérre, de 5 perc után ömleni kezdett az eső, úgyhogy ennyit erről is. Délután 6-ra mentünk a Waterloo-ba találkozni Arturékkal, de kicsit furcsa volt ez a randi, mert T. nekem már pénteken mesélte, hogy Gyöngyi úgy fogadta Arturt mikor hazajött egy hónap után Magyarországról, hogy mindennek vége közöttük, ez ugye nyilvánvaló, de ne költözzenek külön a gyerekek miatt. No hát igy elmenni egy találkára nem volt könnyű (mert mi ugye hivatalosan nem tudunk erről, elvileg azt hisszük, hogy minden oké), de kibirtuk, bár bevallom a szivem szakadt meg Arturért, mert alapból tök normális fickó, iszonyat, mit tesz / tett ebbe a kapcsolatba és most először nagyon látszott rajta, hogy teljesen padlón van: totál lefogyott és olyan összetört volt az egész ember. Nem tudom, hogy segithetnénk rajta, nagyon szomorú ez az egész.
Csütörtökön jó napunk volt: elutaztunk T-vel kettesben két napra, de erről majd csak a következőkben...

2 megjegyzés:

  1. S kiderült ez végülis? Vagy hivatalosan minden oké köztük?

    VálaszTörlés
  2. Neeem, nem volt erről szó... Elvileg a férj csak T.-nek mondta ezt, tehát még én sem tudom, nem hogy tárgyaljunk róla...

    VálaszTörlés