Oldalak

2016. szeptember 12., hétfő

Ami meg még a hónapot illeti, nem volt sok minden, most kedd este voltam Aware meetingen, pénteken meg az oviból hazafelé meg átvettem az ingyenes pumpkin pie latte-mat az Insomniában... (Minden évszakban kipróbálhatsz egy különlegességet, ha van hűségkártyád, ez mondjuk menő.) Azért péntekre hagytam a lattezast, mert a héten piszok meleg volt, nem akartam forró kávét szürcsölgetni izzadva... Szerintem nyáron nem volt ennyi fok, mint igy szeptember második hetén, ki is volt rendesen akadva mindenki, mi a fene folyik itt, rövidujjasban voltunk kénytelenek mászkálni, nagyon durva. (Ez a nyár amúgy egész jó volt időjárás szempontjából, sok meleg napunk (értsd 22-23 fok) volt és most ez az indián nyár is jól esett bevallom.)
Az  assignmentjeimet amúgy sikerült időben beadnom, még úgy is, hogy minden délelőttömet az oviban töltöttem, no de cserében akkora táskákat növesztettem a szemeim alá, hogy a Ryanair kivágna velük a sorból.
T. egyébként októberben kétszer is elutazik, először Svájcba, öt napra, utána Amerikába, két hétre. Repes a szivem, tényleg. 

15 megjegyzés:

  1. Az csudijó lesz! :-D
    Zember is várományos pár terepre, meg január közepétől 4 hó Mayotte-ra... szóval jó, h hazajöttünk!

    VálaszTörlés
  2. Ugye? Alig várom!
    4 hó? Az durva! És olyankor hogy beszéltek? Vagy net azért van?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt még nem tudom. :-D
      Elméletileg ott van net, az nem egy világ vége, de vannak olyan missziók, ahol nincsen vagy nem lehet.
      Pl. 2 évből 1,5-et úgy nyomtunk 2006-2008 között, hogy nem volt net és teló is csak heti 1x.

      Törlés
    2. :( Jesszus. A hosszú kapcsolat titka. ;)
      Szegény gyerekek, nekik sem lesz könnyű. :(

      Törlés
    3. Azért más ebbe beleszokni, mert így születsz, meg más belecseppenni pl. pár évesen, mármint mikor már érzed a különbséget a kétféle világ között.
      Ha apuci havi 1x éjszakás az egész más világ, mint mikor megszokja, hogy minden második hetet vagy hónapot terepen/szoliban tölti apa...

      Törlés
    4. :( Igen, ebben is van valami, mit szoknak meg. :( De igy meg lehet az lesz fura, ha mindig ott lesz. :)

      Törlés
    5. Nekem majd biztosan... :-D :-D

      Törlés
  3. :D :D Én néha úgy érzem egyszerűbbek a napok, ha csak egyedül vagyok velük. :D Kevesebb felé kell figyelni / alkalmazkodni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kevesebbet idegeskedek így... Tudod, engem irtóra irritál, mikor ott van, de igazából meg nincs ott, mert nem olyan, mint én, h látja, érzi és ugrik, csinálja... Azt gondolnám, hogy ha már velünk van, akkor letehetem kicsit a terhek egy részét, mert ő magától felveszi, de nem! S ilyenkor vannak a balesetek, mert én nyugodtan lépek ki a szobából, hisz' ott van, nem is gondolok rá, hogy szóvá kellene tennem tartsa rajta/rajtuk fél szemét. Pedig kéne!
      S rühellem azt is, mikor otthon van és jajj, ő lepihen, mert fáradt. És én???

      Törlés
    2. Szóval lesznek gázok 3,5 év múlva, nah! :-D

      Törlés
  4. Ó nagyon ismerős igen. :) Ő erre azt mondja, könnyen beszélek, mert több évnyi előnyöm van rutinból. Ami igaz is, csak hát na. Múltkor a hintán Peti ezerrel lengett, Paja mellette, szintén, majd Palika megszólalt, hogy jé levél és azzal a mozdulattal indult el érte, csak éppen a levél Peti alatt volt... Én azonnal ugrottam a levél szó után, pedig ő volt közelebb, de ő csak pislogott és akkor mondtam neki, hogy bakker mondjuk oda kéne figyelni, de aztán rájöttem, hogy megfelelő tapasztalat nélkül magyarázhatok én. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oké, ez pont egy olyan szitu... De hány 1000 meg 1000 másik van, amihez nem kell szakmai gyaxi.

      Én megmondtam neki amúgy a nyáron, h ha elkezdek dolgozni, arra lehet rámegy a házasságunk, mert nem fogom tovább elásva tartani az egomat én sem.

      Törlés
    2. Jah, hát nyilván arra is tudok példát mondani, mikor este, fürdetés után fésülöm ki Paja haját (még egyik gyerek sem vacsizott), tudom, hogy egy órája áll a mosógépben a ruha, ki kéne teregetni és a fürdés előtt levetett ruhák szana-szét dobálva fekszenek a padlón - és akkor elmegy gitározni a hálóba. o.O És mikor rászólok hogy bazzeg vagy szedje föl a ruhákat a földről vagy csináljon a gyerekeknek egy-egy szendvicset vagy esetleg teregessen ki, mig küzdök Paja hajával, akkor én vagyok a hárpia. Holott 8.50 és agyfaszt kapok, hogy fél 10, mire ki tudok jönni tőlük...

      Törlés
    3. Az én halálom a cigi... Pl. bárhol megállunk, ő kiszáll és rágyújt - visszafelé ugyanez - és tojik rá, h ki kell venni a gyerekeket a kocsiból és el kell jutni valahova velük. Ő pöfékel, én meg megőrülhetek.

      Törlés
    4. Ójesszus, hát azt el tudom képzelni!! Én is kilennék!!!

      Törlés