Oldalak

2016. szeptember 30., péntek

Tegnap voltunk a Marlay Parkban, de olyan hideg volt, hogy belém fagyott minden. Sajnos ez a hét már nagyon nem nyárias, a nap süt, de 10 fok van kb és akkora szél, hogy iszonyú. És most már ez lesz áprilisig, bahhhh. Fél órányi játszózás után beugrottunk a Lidl-be, majd onnan átsétáltunk a Homestore-ba, mert reméltem, hogy lesz pár aranyos Halloween-i dekor, de Palika sajnos bokáig fosta magát a csontvázaktól meg a pókoktól, néha nem is értem magam, miért nem gondolkozom előre, de tényleg. Oké, nem volt neki óriási stressz, nem sirta el magát vagy ilyenek, de többször nyomatékosan közölte, hogy most már inkább hazamegyünk, majd fegyelmezett lépésekkel kiiszkolt a boltból. Utána mindenkinek elmesélte, milyen élményben volt része, hogy igy mászott a pók meg a robot mondta, én is jövök, én is jövök. (?) (Pontosabban én isz jökög, én isz jökög - a kiejtésen van mit csiszolni, szó se róla.)
Ma szintén bazi hideg volt, nem volt nagy kedvem kimenni se, de végül megembereltem magam és elmentünk a Carysfort Avenue-i játszótérre. Azért oda, mert rég voltunk, nem kell sokat gyalogolni, hogy elérjük a játszót és pont jó játékok vannak Pajának. Hazafelé benéztünk a Dealzbe, feltankoltam mindenféle lunchbox-filler-rel és tűztünk haza főzni.
Ja, csináltam Instagram fiókot a dublinfox-nak, vicces, fogalmam sincs, hogy kell használni az Istagramot, nem tudok róla semmit, eddig sosem nézegettem, no de majd most.

6 megjegyzés:

  1. Hat ezen hangosan felrohogtem:"bokaig fosta magat..."
    meg azon is, h en isz jokog :D

    VálaszTörlés
  2. Jaj, nagyon fosós lett az ovis élmény óta. o.O
    A pókoktól alapból fél, de ez a Halloween is betesz most neki rendesen. Ilyesmik voltak: https://www.homestoreandmore.ie/icat/seasonalh Mondjuk a rácsot belülről rángató rabtól én is beijedtem, nem mozog csomó ideig, aztán random igen. Báááh.

    VálaszTörlés
  3. Most annyira bánt, hogy Halogénkor még nem otthon leszünk pont! Itt semmi kedvem dekorálni... :-( Pedig imádom!!!!

    VálaszTörlés
  4. Már hogy a paksi házban? :( Jaj ahhoz képest, hogy régebben hogy utáltam Halloween-t, most alig várom. :D

    VálaszTörlés
  5. Már, hogy a paksi saját házunkban. Nov. 1-től tudok átköltözni. Addig a paksi nagyinál rohadás irinyúpirinyó, kifűtetlen lakásban...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. November 1? Már csak 3,5 hét. ;) Ahogy repül az idő...

      Törlés