Oldalak

2016. október 8., szombat

Hulla fáradt vagyok. Nem tudom, más 2,5 évesek hogy alszanak, de Palika úgy tavasz óta minden éjszaka megjelenik mellettem hajnali 1 és 5 között valamikor és én képtelen vagyok kipihenni magam. (Nyilván az sem segit, hogy a tanfolyam közepe óta fél 1 körül vonulok el fogat mosni és 3/4 1, mire elalszom, de Palika ha törik, ha szakad ébreszt fél 8kor - és hát persze akkor is felkelt, mikor átjön, akkor ki kell kelnem az ágyból, át kell hoznom a takaróját, mert azt persze nem hozza és ha jó napom van, 3/4 1 és fél 7 között csak ekkor egyszer ébredek fel és amúgy hagy aludni, de ez ritka, mert a default állapot az az, hogy úgy óránként arra ébredek, hogy no, most épp hason rúgott, na, most épp magyaráz valamit, no most pisilnem kell, na most meg teljesen keresztbe fordult az ágyon stb stb stb)
Szeretnék egyszer este 11től reggel 7ig 8 órát megszakitás nélkül aludni. Ezt fogom kérni a Télapótól, komolyan.  

7 megjegyzés:

  1. Kérd nekem is légyszi! Rajtam kettő fetreng, összevesznek ki felé forduljak... etc. Szintén hajnalban induló buli ez.

    VálaszTörlés
  2. :( Hálistennek Peti már nem járkál... Azb*nabe, már elnézést. :D

    VálaszTörlés
  3. welcome to my word, 0-5 eves korukig. olyan boldog voltam,mikor már éjjel csak egyszer kellett kikiserni Buckat pisilni.
    manapság heti párszor úgy találom magam, hogy jobbról az egyik, balról a másik, a kutya meg a fejem felett a párnán(?!)
    néha ilyenkor fogom magam és befekszem az emeletes ágy aljába, ott legalább nyugtom van.

    VálaszTörlés
  4. régebben én is néha átmentem Peti alá az emeletes ágy aljába, de ő meg horkol. meg ahogy forgolódik, folyton rugdossa az ágyat és kicseszett hangos.
    T. mondta múltkor, hogy mennünk kéne megint vhová, gyerekek nélkül 2 napra, hagy aludjunk végre egyszer normálisan (nem mintha mellé feküdne be Paja éjjel, de mindegy, szóval Ő jól alszik mindig csak keveset), de nekem az sem opció, mert ő meg horkol, de olyan hangosan, hogy 10 méteres körzetben nem lehet aludni mellette. :(

    VálaszTörlés
  5. S még én szoktam panaszkodni, hogy Bálint csak mellettem, rámtapadva alszik... hisz alszik... igaz, én párszor felébredek arra, hogy odébb kellene rakni...

    VálaszTörlés
  6. Egyelőre nem látom, hogy lehetne rábeszélni Paját, hogy ne jöjjön át... Az agyára nem lehet hatni még, pedig kéne...

    VálaszTörlés