Oldalak

2016. október 19., szerda

Igy fázom
Azt hiszem kimondhatom, hogy itt a tél. Hiába süt még a nap, ez már nem az a rohasztó (haha, mihez képest), fülledt, nedves melengetős nap, hanem keményen itt a hűvös-nedves hideg. Tegnap kockává fagytam a játszón, pedig csak fél órát maradtunk és már télikabát volt rajtam sállal. Nincs amúgy 6-8 foknál hidegebb, de a szél meg a pára miatt csontig mar a hűvös, nagyon kellemetlen.
Tegnap és ma is amúgy játszóházba indultunk, de végül megesett a szivem Palikán és játszótérre mentünk, mert úgy éreztem, lesz ez még rosszabb, ha nem esik az eső szabad levegőn kell lennünk... Mindkét napon a Stillorgan Heath-i játszón voltunk, ami nagyon bejön mostanság Pajának, mert már egyedül fel tud ugrani a zip line-ra és suhan, anélkül, hogy fogni kéne. Ráadásul kufli kupac is van, ami meg megint csak pluszpont hehe, mióta rászoktak a fiúk. Tegnap játszó után még beugrottunk egy harmadik Health Store-ba, hátha ott van az a nyomoronc Lavera fogkrém, de nyilván nem volt, nem is tudom, miért képzeltem mást... (Most megrendeltem Click & Collect-re, bekaphassák.) Ma a Lidl-be mentünk játszó után, úgyhogy van végre tökünk, hurrá, idén sem maradunk faragás nélkül. Tegnap amúgy megjöttek a H&M-től rendelt cuccok is, a pólón már most meg van repedve a nyomtatott minta, gondolom az első mosás után egyben le lehet majd húzni róla, pfff, a pizsamafelső meg olyan rohadék keskeny, hogy szerintem a ropitestű Pipire is szűk lesz, még egy pfff. Még jó, hogy a pizsi kivételével minden akciós volt, elvileg €50-t kellett volna fizetnem, de csak €26 volt az egész, többet nem is ér mondjuk, itt és ezennel újra megfogadom, hogy a H&M-et hanyagolom, mert szar, ennyike.
A zöld a €4-s Penney-es pizsifelső, az alsó a €12-s H&M-es
"Milyen erős vagy?"
Nagyon cuki, de a krokodil fejénél van egy repedés

Palika Petitől ellesett ninja beállása

5 megjegyzés:

  1. A HM hanyagolásában megegyezik a véleményünk. Bár most kapott Rebba egy pulcsit és Döme egy gatyát, amik jók, de azok nem is voltak olcsók. A pár hete vett farmerem anyaga viszont már most buggyosodik, pedig 30 fokon mosom, farmer programon szárítom... :-(

    VálaszTörlés
  2. Most már a méretezés is idegesit... Pl nézd meg ezt a pizsit... Egy ropira talán jó lenne... Az alja meg olyan, hogy kukinál - fenéknél bevág, ha a derekán van a derékrész, a lábainál meg vagy 10 centivel hosszabb a pizsi - és közben meg feszül a combján, vádliján... Nem tudom, kikre szabták. És full áras volt.
    Szóval online abszolút nem éri meg vásárolni tőlük, hiába nagy a kisértés.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rebba melegítőgatyájával jártam így. Nem kövér a gyerek, de hát nem is kákabelű. Hát az a gatya meg tök hosszú lábakat feltételez, mert bokában felgyülemlik, de onnantól meg már szinte cicanadrág feszességű. Pff!
      A farmerek ugyanez! Cipőkanállal adom rá combban, vádliban, de hosszú, derékban meg lobog.

      Törlés
    2. H&M az is? Mert mi vettünk régebben tök jó szinű nacikat náluk és azok jók voltak. De ez a pizsi botrány.

      Törlés