Oldalak

2016. október 25., kedd

Intézkedős hetünk van eddig, de az is igaz, hogy még csak kedd van, ki tudja, mit hoz a hét második fele...
Tegnap délelőtt a Trojan Gymnastic Academy-ben voltunk - megint, majd este megrendeltem Petinek a kulacsot (most 20%-os akció van, megérte várni hehe) és rendeltem egy Halloween jelmezt is magamnak bizva benne, hogy hétfőig át tudom venni. (Semmi extra, csak egy felső, angyalszárnyakkal, de cuki, sosem volt még Halloween göncöm.)
Ma a Stillorgan Heath-i játszón voltunk (hát mit csináljak, úgy tűnik, megöregedtem, mindig ugyanoda megyünk), majd hazafelé beugrottunk a Health Store-ba a megrendelt Lavera fogkrémért (yaaaay), feladtam a Dublinfox-os nyereményeket a postán, beugrottunk a Dealzbe elemekért meg rágcsákért és benéztünk a Tesco-ba is pelusért meg némi gyümölcsért. Ebédre tegnap kelbimbót ettünk, ma zellerkrémlevest, tök büszke vagyok magamra. Holnapra rakott karfiolt tervezek, már ki is vettem a darált húst a mélyhűtőből. A húsokkal sajnos továbbra is hadilábon állok, ma bementem egy henteshez is, hátha tudok venni csirkemellet, de fordultam is ki ugyanazzal a lendülettel - iszonyú, milyen szag volt ott. Egyszerűen olyan szakaszba értem, hogy undorodom a hústól, most már mindenfélétől. Szomorú, mert nem tudom, mi a pennát kéne helyette ennem, nincsenek jó húsmentes receptjeim. (Mondju k húsosak sem.)
Petiék 16-án mennek az Imaginosity-be, €7 lesz, el ne felejtsem odaadni neki, plusz péntekre is be kell vinniük €3-t, Halloween raffle-re, azt is észben kell tartanom.
Na hát itt tartunk.    
After school

15 megjegyzés:

  1. Ugye nem vagy màjbeteg? Nagynénémnek volt màjgyulladàsa és durvàn iszonyodott a hústól.
    Meg esetleg terhes is lehetsz, jut eszembe;)

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom, csak nem. :D Ha más megcsinálja, szivesen megeszem (mondjuk a malacot akkor sem szeretem), de igy, hogy nekem kell főzni, abszolút fúj.
    Terhesség kizárt, haha, nincs az az Isten, hogy én újra a startmezőre kerüljek. :D

    VálaszTörlés
  3. A terhesség ugrott be nekem is. Dömével babásan undorodtam a szárnyashús szagától.

    VálaszTörlés
  4. Képzelődtök. :D Nálunk nincsenek szakadós / Houdini gumák. :D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vigyázz! Nyugtával dícsérd a napot!
      Én is kifeküdtem tavaly ilyenkor egy ismerősömön, akinek már a két fiú is sok volt - saját bevallása szerint - erre becsúszott pár hónappal a 2. születése után egy harmadik... Azt mondta így védekeznek 10 éve - nem kérdeztem hogy - erre most bumm, hiba csúszott a rendszerbe.
      Ott agyaltunk Zemberrel, h lehet, h vki úgy védekezik 10 évig, erre baki, tuti balfacok. Erre tessék! Pff! Fagyesz visszanyalesz.
      Sőt! A turcsis csajon is meglepődtem itt az utcában, hogy 3 gyerek után becsúszott egy negyedik. Hogy a viharban?
      Meg öcsém volt osztálytársnőjén is, hogy bakker az első két gyereke sem százas, meg elköltözött a férjétől, de becsúszott egy harmadik... De kretén!
      Erre lehet én is gazdagítom a tábort. :-P

      Törlés
    2. :D :D Na kiváncsi leszek! Amúgy én sem értem soha, hogy lehet ilyesmi... :P

      Törlés
    3. Mondjuk most épp úgy gondolom, hogy mégsem. :-D

      Törlés
    4. :D Mikor derül ki kb? Teszt?

      Törlés
    5. Neee, hát az még két hét!! Az sok!

      Törlés
  5. Húsmentes kaja nem olyan nehéz ám. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor kérek tippeket! De ne legyen a receptekben ilyen nyilgyökérfűliszt meg ilyesmi. :P :D

      Törlés
    2. :D Olyanokat én nem eszem. :) Mivel nem vagyok vegán, eszem fehérjét rendesen, nem kell ilyen-olyan lisztekkel szórakoznom. :) Na, majd keresek olyan vegareceptet, ami egy -eredetileg- húsevőnek is érdekes lehet. Tojást eszel, ugye?

      Törlés
  6. Én mindent eszem elvileg, húst is, de valahogy mostanság azt nem kivánom. :D Ha van vmi jó blog, az is jöhet. FB-n tag vagyok egy csoportban, de a többség krishnás vagy nem tudom és sok-sok számomra ismeretlen cuccal főznek, 10ből 2 kb ami tetszik, mert normál hozzávalókból áll, mint krumpli, zöldség ilyesmik, nem pedig beszerezhetetlen izé. :)))

    VálaszTörlés