Oldalak

2016. október 11., kedd

Lassan - nem lassan, már bőven - azt dalolgatom, hogy Sun, sun, go away, come again another day - mert egyfolytában süt a nap. Tudom, nekem semmi sem jó, de annyira szeretnék végre egy játszóházban ülni, miközben kinn ömlik az eső, ahelyett, hogy játszótereken bóklásznánk csodálva a szinesebbnél-szinesebb leveleket... Amikor mentünk Petiért, akkor is, mintha tavasz lenne, tűzött a nap, az avar ugyan gyönyörűen fodrozódott a zöld rétecskénken, de egyébként Pipi konkrétan egy szál rövidujjas ingben rohangászott olyan meleg volt. Nyilván vissza fogom sirni a botorságomat, de szeretnék végre lelkiismeretfurdalás nélkül nem menni sehová. Majd fogadjunk akkor fog esni, mikor Anyuék jönnek. Csókolom.
Ezt meg ma küldte Dev anyukája, még júniusban csinálta:
Update:
Mondjuk legközelebb asszem kicsit pontosabban fogok kivánni, reggel ugyanis arra ébredtünk, hogy ömlik az eső. Szóval sun, sun go away between 9.30 and 1 please.

6 megjegyzés:

  1. Tegnap délelőtt Lédáék színházba mentek, szarrá ázott szerencsétlen, még délután is csurom víz volt a(z eredetileg vízlepergetős) kabátja - hát ez kell neked, komolyan? :-DD

    VálaszTörlés
  2. Áh, azóta átgondoltam. :D (Mióta irtam, kétszer is esőben vittük Petit suliba ááááá.)

    VálaszTörlés
  3. Többet nem jövök ide asszem... *grrr*

    VálaszTörlés
  4. Most a napsütés miatti sipák miatt? :D
    Óóóó, azóta esik ám rendesen. Be is ázott Peti szoba megint. :(
    De néha annyira jó az eső, annyira megnyugtató, hogy nem kell valahová mennünk feltétlen. :D Sajnos ez itt kialakult nálam, hogy ugye nincs mindig jó idő, ezért ha süt a nap, vétek itthon maradni és lelkiismeretfurdalásom van, hogy basszus, ki kéne menni, mert holnap már tuti esik... (Mondjuk annyira más itt, mint otthon, mert otthon emlékszem ha esik, az általában napokig esik, ha nem vihar van, ami jön-megy, na szóval hogy itt meg kb minden nap esik - egy kicsit. De simán van olyan, hogy 8.30kor ömlik az eső, fekete az ég mindenhol, mintha búra alatt lennél és 9kor meg hirtelen kivilágosodik és 100 ágra süt a nap... Aztán 9.15kor újra befed a sötétség, olyan, mintha egész nap esne innentől, de 10kor újra jön nap. És ez igy egész nap. :D )

    VálaszTörlés
  5. Guyane volt ilyen. Ritkán esett napokig, szürkén, áztatóan. Viszont bármikor eshetett és olyan esőt én itt még nem láttam. 5 perc múlva ezerrel süt a nap.
    Na jó, esős évszakban olyan volt, mintha mindig esne... Érzésre.

    VálaszTörlés
  6. Igen, hasonló lehet, csak ott meleg van, itt meg hideg.
    Ezért van, hogy a magas páratartalom miatt 22 fokban már fulladsz meg, 5 fokban meg reszketsz, mert átjár a nedves hideg. :D

    VálaszTörlés