Oldalak

2016. október 11., kedd

Újult erővel fellángolt bennem, hogy szeretnék fogyni kicsit, mert tegnap lefekvés előtt 59,6 kg voltam, ami iszonyú, még akkor is, ha ez reggel általában egy kilóval kevesebb. De az is 58,6 kg jézusom. 52-53 kg-s szeretnék lenni újra, 163 cm-hez szerintem annyi dukál és passz. Nézem a régi fotóimat és 52 kg-an olyan szuperül néztem ki, hogy csak na, most meg utálok magamról képet látni, mert csak az óriási elefánt comjaim integetnek vissza. (Tegnap megmértem megint, 57 cm a combom kerülete, blőőőőőe... Mondjuk legalább nem vastagodott az elmúlt hónapokban, az is valami.)

Szóval újra, sokadszor kiteszem a célt: Karácsonyig szeretnék 54 kg lenni, 54 cm-es combkerülettel, ezt könnyű megjegyezni. Ez 2 hónap, 2 hét. És 4,5 kg meg 3 cm. Nem tűnik durvának. Hajrá. 

(Engem amúgy nem a vékony csajok motiválnak, rájuk csak irigy vagyok, hanem amikor látom, hogy sok 30-40-es nő hogy néz ki, mennyire dagi, hogy fodrozódik. Szóval nekem inkább nem Rubint Rékát meg Szaffit kéne követnem, hanem nem is tudom, valami rendezvényszervező társaságot, akik falunapokat rendeznek itt-ott.)  

5 megjegyzés:

  1. Hajrá, hajrá! :-)
    (Én asszem a "motivációs" célcsoportba tartozom, ugyanis dagi is vagyok, meg fodrozódom is mindenfelé :-DD )

    VálaszTörlés
  2. Hát nem rád gondoltam konkrétan, mert szerintem tök csinosan öltözködsz. :)

    VálaszTörlés
  3. Már ezt nem úgy értem, hogy csak öltözködsz csinosan, hanem jól is nézel ki, na érted. :D Attól rettenek meg amúgy, ha vki túlsúlyos és ezt nem veszi figyelembe cseppet sem.

    VálaszTörlés
  4. Hajrá!

    Hát... én ugyan vékony vagyok, de ha előre hajolok olyan a hasam, mint egy tangóharmónika és a hátam is botrányos még. De ehhez mozogni kéne, így nem merek ilyen vállalkozásokba fogni. :-(

    VálaszTörlés
  5. Hátad??? Hol? A derekad?
    Hát igen, a mozgás nekem is bajos, olyan jó lenne pl úszni járni, de hát ugye hova. A mikor még oké is lenne esetleg heti 1x, de HOL?

    VálaszTörlés