Oldalak

2016. október 23., vasárnap

Mondjuk annak örülök, hogy megérte megvenni Petinek az IKEA-s vasalós bigyókat, mert imádja. Oké, nem egy LEGO, de sokszor leül vele játszani.
Ma amúgy laza napunk volt, délelőtt (megint) a Stillorgan Heath-i játszón voltunk, mert Paja szerette volna megmutatni Pipinek a Kuflis játszóteret, majd hazajöttünk, gyorsan ebédeltünk és rohantunk a fogorvoshoz. (Megkértem T-t hogy jöjjön már ő is, hátha nagyon nem akar Palika együttműködni, akkor szükség lesz az ő kreativitására is, de legalábbis az újdonság erejével fog hatni a személye és az hátha segit.) Ugyanahhoz a dokihoz mentünk, aki kihúzta a fogam tavasszal, most is jó arc volt és hálistennek Paja sem volt vészes. Ugyan ment az öleg-öleg, de ölbe vettem és együtt leültünk a fogorvosi székre, szépen megvilágitott minket a doki és egy kis noszogatásra Paja szépen kitátotta a száját, hogy az orvos körbenézhessen belül a kis tükrével. Szerencsére nem látott semmi különöset a doki, sem lyukat, sem elszineződést, úgyhogy arra jutott, hogy valószinűleg érzékeny Paja egyik foga vagy még nő (igaz, kinn van már, de lehet, hogy még 1-2 mm-t kijön kifelé és ezt érzi). Mindenesetre látható gond nincsen, ha rosszabbodik, vissza kell mennünk, de ennyi. Nem értem amúgy nagyon ezt az egészet, ma pl ebédnél mondta, hogy nagyon fáj, nagyon fáj, ezen kivül még délután jött oda egyszer majdnem sirva, hogy jajajaj, nagyon fáj a fogam, de ennyi. Se reggelinél, se vacsorakor nem emlitette. Ja, fogmosásnál is mondta ma, de akkor most mondta először, csodálkoztam is, hogy ha ebédkor mindig mondja, fogmosáskor hogyhogy nem. Kicsit aggaszt azért a dolog, már azt képzelem, hogy az állkapcsa fáj vagy nem tudom elképzelni, mije, de nem tudom, hova vigyem. A GP körberöhög, a fogorvos szerint minden oké... Now what? Ahhh.
A rendelő (meg a váró) amúgy nagyon profi volt: az asztalon volt két Ipad, az egyik tele játékokkal a gyerekeknek... A sarokban pedig ott volt az egész rendelő Lego-ból. A legapróbb részletekig stimmelt minden, még a képek a falon is, az esernyők a bejáratnál, az asszisztensek egyenruhái... A fogorvos készitette, 80+ óra alatt, több, mint 3500 darabból... (Ez oda volt irva mellé.) Szóval ime a rendelő:

4 megjegyzés:

  1. Hú, ez a lego nagyon állat!

    Nem lehet, h csak figyelemfelkeltés ez Pajánál?

    VálaszTörlés
  2. Ne is mondd, Peti azóta is fogorvoshoz akar menni folyton. :D Mikor mondjuk neki, hogy mossa normálisan a fogát, mert kilyukad, akkor mindig felcsillan a szeme, hogy hohóóó, oké, akkor nem mossa és akkor megint mehet a fogorvoshoz megnézni a Legot. :D De NAGYON durva, még a kirakaton lévő logók is stimmelnek, sőt, maga a Lego modell is ott van magán a Lego modellen haha.

    VálaszTörlés
  3. Most két napja amúgy nem mondja, hogy nagyon fáj - hétfőn talán 2x mondta, azóta semmi... Lehet, hogy nagyon érzékeny volt neki a hidegre / melegre, mert a kaja ugye lehetett túl forró neki... Vagy lehet fogmosásnál megsérült valahogy és azért sziszegett... Nem tudom.

    VálaszTörlés