Oldalak

2016. november 24., csütörtök

Annyira vicces, legutóbb a Fluimucil vagy mi reklámjával kapcsolatban döbbentem rá, hogy szart sem tudok az otthoni életről, most meg azon filózom, hogy vajon a Speeding cars-t otthon ismerik? Amikor hazamegyünk, nem tudunk rádiót hallgatni, mert a számok 80%-a ismeretlen és ez engem valahogy frusztrál (nem követem a tehetségkutatókat, nem tudom kik ma otthon a zenei sztárok és hát nyilván a magyar és ir izlés sem egyezik meg, a külföldi zenék közül sem azok a felkapottak, mint itt).
Szóval mókás, de sokszor nem tudom eldönteni, hogy pl Hozier-től a Take me to church otthon is menő-e vagy csak itt (itt rongyosra játsszák az összes számukat, nem csak ezt, mert ugye irek) és most, hogy látom, hogy a Walking on cars is ir, elbizonytalanodtam, vajon ezt a számot csak azért nyomják a rádiókban, mert helyiek vagy ez ilyen világszintű sláger:



És hát igen. Ez Irország. Igy néz ki. Tényleg. 

4 megjegyzés:

  1. Még nem hallottam róluk.
    Eléggé beszűkült itthon szerintem a rádiós repertoár. 3 óra hosszat hallgatsz egy sávot és utána mindent tudsz :-D
    Bár most épp megszüntettek megint egy rádiót, amit szerettem hallgatni :-( így már csak helyit hallgatok, ahol inkább klasszikusok mennek, alig alig friss.

    VálaszTörlés
  2. Az együttesről én sem, ez az egy számuk van szerintem, ami ismert - az is csak itt ezek szerint. :D
    Hát én már nem tudom követni, mi megy otthon, milyen rádió van, milyen nincs. Mikor eljöttünk volt Danubius, Juventus, Sláger és talán Petőfi. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, 7 éve a Slégert és Juventust kinyírták. Akkoriban költöztem ki.
      Most hazajöttem, felfedeztem a Class FM-et, de jó, azt hallgattam már tavaly nyáron is, erre most azt csinálják ki. :-P Ne hallgassa senki azt a rádiót, amit én megszeretek! :-D Ez ilyen Trónok harca feeling. :-D

      Törlés
    2. :D :D Igy én is szoktam lenni, megszeretek vmi terméket, kétszer veszek, harmadszor nincs. :P

      Törlés