Oldalak

2018. május 14., hétfő

Midterm break

A szünet maradék két napjában Palika ugye ment oviba rendesen, mert ők nyitva voltak, Pipi meg itthon volt velem. Csütörtökön csak elszaladtunk a Nutgrove-ba vásárolni, mert a nyaralás után kellett ez-az, pénteken viszont sűrűbb volt a nap: délelőtt elmentünk a Dundrumba nézni Pipinek valami szülinapi ajándékot (összesen csak 4 illatos ceruzát meg egy boxolós tollat kért a Smiggle-ből), majd délután Hugo-val (és a három testvérével) elmentünk közösen bowlingozni a Leisureplexbe. Természetesen Palika is jött velünk, ő életében először bowlingozott, Pipi úgy negyedszer kb, de ennek ellenére ügyesek voltak, kis cukik. A bowling után még beültek két-két versenyautóba is a fiúk, majd siettünk haza, mert ezúttal este tanitottam.
Szombaton volt ugye Peti szülinapja, délelőtt Herbert Parkoztunk (összefutottunk Hugoval, akinek épp fociedzése volt, Pipi meg beállt mellé haha), de sajnos a játszózást félbeszakitotta a 12-es mellvizsgálatom, ahova oda kellett persze érnem. Sokat filóztunk, de végül mind a négyen mentünk, mert mig én benn voltam a dokinál, a többiek legalább igy elintézték a bevásárlást a rendelő melletti Tescoban. A nőgyógyász, akihez kerültem, egy meglehetősen furcsa 50es fickó volt. Először megvizsgált kézzel, nem talált semmit, nem volt csomó sehol, az ultrahanggal azonban kimutatta, hogy a bal mellemben három kisebb, a jobban pedig egy nagy ciszta van... Szuper. Bár azt mondta ne izguljak, én azért nem vagyok 100%-san nyugodt, mert a "nagy cisztám" elég nagy, 1 cm körüli és hát nem tudom, oké, bizzak az orvosban, de honnan tudja, hogy jóindulatú a dolog...? Azt mondta, fél év múlva elég egy kontroll, én azért otthon mindenképp el fogok menni egy másik dokihoz is, remélem még nem lesz késő khm. A fájdalom amúgy szerinte nem ettől volt (a vizsgálat idejére szerencsére már elmúlt a fájás, azóta jön-megy, de már nem olyan erős, mint akkor, mikor először éreztem), de hogy miért, azt nem tudta megmondani, konkrétan ötlete sem volt... Hát igy. Miután hazaértünk, felköszöntöttük Petit (elnézést, esküszöm, hogy a torta ronda, de finom volt és ő kérte, hogy ilyen egyszerű legyen, belül sincs krém (!), mert azt nem szereti), megkapta az ajándékait (idén nem kapott nagy dolgokat, mert tulképp a party a fő ajándék, kapott egy Tom Gates könyvet meg egy pár új Mario Kart pályát), a nap további része pedig csendesen telt: olvasással, pihenéssel, játékkal.
Vasárnap délelőtt a Marlay Parkban voltunk, de ennél izgalmasabb, hogy kiesett Pipi 7. foga, még hozzá a felső bal oldali második metszőfoga. (Már a jobb oldali is eléggé mozog, még nyár előtt ki fog esni tuti.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése