Oldalak

2018. június 3., vasárnap

Május utcsó hete

Ha minden igaz, ez volt az a hét, amikor végre-valahára beköszöntött hozzánk a tavasz nyár.
Kedden olyannyira meleg lett (egész 18 fok haha), hogy mig Peti playdate-n volt Hugoval (bepótolandó, hogy Hugo nem tudott jönni a buliba sajnos), mi Palikával kimentünk Sandymount-ra homokozni. Csütörtökön - mivel névnapom volt - T. meglepett azzal, hogy áthivta Artúrt vigyázni a fiúkra este, mi meg elmehettünk sétálni a Dun Laoghaire-i mólóhoz. Bár azt irtam, beköszöntött a nyár, ez igy azért elég túlzás, mert fél 9 körül azért nem volt az a balzsamos este, mint ahogy az ember naivan elképzeli - ergo eléggé fáztunk andalgás közben, de sabaj, igy is jól esett a séta és hogy kicsit ki tudtunk mozdulni kettesben.
A hét további apróbb hire, hogy Pipivel fodrásznál jártunk és hogy Peti Coder Dojon kapott egy pólót haha. (Ennyire izgalmasak a napjaink, na.)
A hétvégén szombaton Tallaght-ban voltunk, hogy cipőt vegyünk Petinek, vasárnap meg délelőtt Rathfarnham-on játszóztunk, délután meg Eszteréknél jártunk, grillezni és kitárgyalni, hogy vettek egy házat a világ végén sajnos, úgyhogy ez ilyen kvázi búcsúparty volt, mert basszus vagy másfél óra az út tőlünk az új házukig, szipp. Mázlink volt, mert jó idő volt, elvoltunk a kertben jó sokáig, szóval gonoszság ide vagy oda,  én azért valahol sajnálom, hogy még messzebbre költöztek, mert igy még jóval ritkábban fogunk tudni találkozni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése