Oldalak

2018. június 17., vasárnap

További programok Anyuékkal

Vasárnap - hétfőn tehát Belfastban voltunk ötösben, kedden pedig T. már haza is ért. Kimentem elé a reptérre busszal, de aznap már nem nagyon csináltunk semmit.
Szerdán délelőtt kivittem Anyuékat megfagyni Dollymountra (figyelem, június 13-án kabátban mászkáltunk a parton), majd este elmentünk sörözni a Waterloo-ba.
Csütörtökön délelőtt a St Enda's Parkba mentünk Anyuékkal - még sosem voltak gyerekek nélkül - és miután sétáltunk egy jót, meghivtam őket sütizni. (Anyu persze nem kért semmit, bahhhh, de Apuval azért megeszegettünk egy-egy szelet tortát.) Délután T.-vel elszaladtunk a Tescoba meg a lengyel boltba kettesben (fél nap szabit vett ki, mert GP-hez is kellett mennie) és próbáltunk egy közös bankszámlát nyitni, de az idióta AIB persze visszadobta a kérelmünket, mert nem a nevemre szóló számlát vittünk, hanem a nevemre szóló ir állampolgársági papiromat, amin szerepelt a cimem is, szóval bekaphatják háromszor.
Pénteken 3/4 1kor Palikának summer concert-je volt és mivel Apu gépe csak 5kor indult, hárman mentünk megnézni, Apu, Anyu és én. Szegénykém nagyon zavarban volt, egy sort sem énekelt, csak izgett-mozgott-vigyorgott, de sebaj, majd jövőre jobb lesz. Ettől függetlenül nagyon cuki volt amúgy Palika, büszke volt magára, hogy már neki is van koncertje és nagyon örült a koncert utáni "jutalomnak" is, Elaine-től ugyanis kapott egy könyvet és egy macit, akit Hugo húgáról azonnal el is keresztelt Madelaine-nek. (Madelaine Bear egyébként nagyon nagy becsben él azóta is, ami vicces, mert soha, egyik gyerekem sem szerette a plüssöket.) Délután Anyu kikisérte Aput a reptérre, nekem meg volt még egy kétségbeesett kisérletem a számlanyitásra, de mivel most sem stimmelt valami, nyilván nem tudtam megnyitni a számlát... Este jött egy sms a sulis Whatsapp csoportba, hogy Dev bárányhimlős, én pedig erőst elkezdtem parázni, mi van, ha Pipi elkapja vagy elkapta, hiszen július 4-ére szól a repjegyünk haza... Este mivel gyönyörű idő volt, kivittem Anyut Seapointhoz naplementét nézni, szóval asszem kimondhatjuk, hogy elég sűrű napunk volt.
A hétvége csendesen telt: szombaton csak a Phoenix Parkba mentünk ki focizni, vasárnap meg Palikát Anyura hagyva elvittük Petit Lorcan bulijába Dundrumba, mi meg elautóztunk sétálni Dun Laoghaire-be. Mivel Pipi délelőtt csak moziban meg a Mekiben volt, délután elvittük a Herbert Parkba is kicsit sétálni és ezzel véget is ért ez a hét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése